پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۵ تیر ۱۳۹۷، ۱۱:۵۶

اعزام یک هزار و ۵۰۰ زوج دانشجوی جامانده به مشهد

اعزام یک هزار و ۵۰۰ زوج دانشجوی جامانده به مشهد

دبیر بیست و یکمین دوره ازدواج دانشجویی از اعزام یک هزار و ۵۰۰ زوج دانشجو به مشهد مقدس خبر داد و گفت: این دانشجویان از دوره های قبل جامانده بودند.

به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، حجت الاسلام محمد خادمی، با اشاره به آغاز اعزام ۱۵۰۰ زوج به مشهد مقدس گفت: ۱۵۰۰ زوج دانشجو که در دوره‌های قبلی و بیست و یکمین دوره از این سفر جامانده بودند ثبت نام کردند و اعزام آن‌ها آغاز شده است.

وی افزود: اعزام این دانشجویان تا پایان تابستان ادامه خواهد داشت و برنامه‌های ویژه‌ای برای این زوج‌ها در مشهد و حرم مطهر امام رضا (ع) خواهیم داشت.

دبیر بیست و یکمین دوره ازدواج دانشجویی اضافه کرد:بر اساس ثبت نام‌هایی که صورت گرفته اعزام‌ها انجام می‌شود.

کد خبر 4331136

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha