پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۴ تیر ۱۳۹۷، ۸:۴۴

به مناسبت ایام شهادت امام صادق(ع)؛

۱۸۰مبلغ به مناطق مختلف استان کرمان اعزام می شوند

۱۸۰مبلغ به مناطق مختلف استان کرمان اعزام می شوند

کرمان - کارشناس اعزام و استقرار اداره کل تبلیغات اسلامی کرمان از اعزام ۱۸۰مبلغ به مناسبت ایام شهادت امام صادق (ع) خبر داد.

حجت‌الاسلام بختیار علیدادی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: ۱۸۰ مبلغ و مبلغه به مناسبت فرارسیدن شهادت امام جعفرصادق (ع) به مساجد، هیئات مذهبی، حسینیه‌ها و بقاع متبرکه کرمان اعزام می شوند.

وی تصریح کرد: این ایام، ایام بسیار مهمی است، زیرا آن امام همام حق بسیار بزرگی بر جامعه تشیع دارند و در عصر برخورد مکتب‌ها و تضاد افکار فلسفی و کلامی شور و هیجان زیادی برای فهم بیشتر مطالب دینی و پژوهش‌های فرهنگ دینی در بین مسلمانان پدید آورده‌اند که تا به امروز باعث سر افرازی شیعیان جهان است.

کارشناس اعزام و استقرار اداره کل تبلیغات اسلامی کرمان در این راستا افزود: بیان سیره و منش امام جعفر صادق (ع) تبیین جایگاه ولایت فقیه، حجاب و عفاف، بصیرت بخشی و آگاهی به جامعه، تاکید بر لزوم افزایش جمعیت، احیای امر به معروف و نهی از منکر، ترویج سبک زندگی اسلامی، برگزاری جلسات پرسش و پاسخ، گفتمان دینی و تفسیر قرآن از محورهای تبلیغی این مبلغان است.

گفتنی است، از مجموع ۱۸۰ نفرتعداد ۱۵۰ مبلغ و مابقی مبلغه و از نیروهای بومی استان هستند.

کد خبر 4339100

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha