پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۱۹ تیر ۱۳۹۷، ۱۰:۵۳

انتقاد سالاری به طولانی بودن روند صدور پروانه ساختمانی

انتقاد سالاری به طولانی بودن روند صدور پروانه ساختمانی

رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر تهران نسبت به طولانی بودن فرآیند صدور پروانه ساختمانی تذکر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد سالاری در جلسه شورای شهر تهران در تذکر خود گفت: یکی از مشکلات و چالش هایی که ما و همکارانمان در بازدید از مناطق و ملاقات های مردمی و در جلسات با مدیران شهری و شورایاران مدام با آن مواجه می شویم، اعتراض مردم به فرآیند بسیار طولانی و پیچیده صدور پروانه ساختمانی است.

وی ادامه داد: این مساله موجب نارضایتی مردم شهر تهران شده است.

سالاری افزود: مجموعه استعلام هایی که می بایست توسط کمیسیون ماده ۷ مناطق، مرکز و یا شورا باید انجام شود و مجموعه اتفاقاتی که در حوزه ارجاع ناظر در سازمان های نظام مهندسی باید انجام شود ماه ها به طول می انجامد.

این عضو شورای شهر تهران به بررسی طولانی مدت نقشه های معماری در سطح مناطق و دفاتر خدمات الکترونیک به صورت همزمان و عدم هماهنگی آن ها نیز انتقاد کرد و گفت: بررسی نقشه های نما و کمیته های نمای مناطق و فرآیند احصا پرونده ها در شورای معماری نیز بسیار طولانی است و با توجه به وضعیت رکودی که در حوزه ساخت و ساز وجود دارد، دست به دست هم داده تا نارضایتی جدی برای مردم بوجود بیاید.

سالاری در پایان خطاب به شهردار تهران و معاون شهرسازی و معماری، خواستار برگزاری جلسه با شهرداران و معاونین شهرسازی مناطق به منظور روانسازی روند صدور پروانه ضمن رعایت اصول و قوانین شهرسازی و معماری شد.

کد خبر 4342790

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha