پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۰ مرداد ۱۳۹۷، ۱۸:۲۱

استانداری گیلان:

صادرات ابزار رونق اقتصادی/ مسئولان موانع سرمایه گذاری را رفع کنند

صادرات ابزار رونق اقتصادی/ مسئولان موانع سرمایه گذاری را رفع کنند

رشت- استاندار گیلان صادرات را یکی از مهم ترین ابزارهای رونق اقتصادی در کشور عنوان کرد و گفت: مسئولان باید موانع و مشکلات سرمایه گذاری را شناسایی و رفع کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، مصطفی سالاری بعدازظهر شنبه در جلسه شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی که در سالن شهید انصاری استانداری گیلان برگزار شد، اظهار کرد: یکی از ابزارهای رونق اقتصادی در جوامع صادرات است.

وی با تأکید برلزوم توجه ویژه به این حوزه و تسهیل امور، افزود: مسئولان حوزه های مختلف باید مشکلات و موانع موجود در مسیر صادرات کالا را پیگیری و با جدیت دنبال کنند.

استاندار گیلان با بیان اینکه علت عدم رغبت سرمایه گذاران برای سرمایه گذاری در این استان نیازمند بررسی است، گفت: استان گیلان دارای ظرفیت و پتانسیل های زیادی در حوزه های مختلف بوده که برای رونق اقتصادی نیازمند شناخت این توانمندی ها و ظرفیت ها هستیم.

وی در ادامه به تشکیل ستاد فرماندهی یا هماهنگی توسعه صادرات پنج استان در حوزه صنعت نیز اشاره و خاطرنشان کرد: این ستاد گام خوبی در راستای حل موانع سرمایه گذاری داخلی و خارجی است.

سالاری با بیان اینکه نشستی با برخی از نمایندگان کشورهای هم مرز برای صادرات کالا برگزار شده است، تصریح کرد: در این نشست درباره تسهیل روابط تجاری بحث و بررسی شد.

استاندار گیلان با اشاره به اینکه این استان در حوزه کشاورزی و محصولات مرتبط ظرفیت های بسیاری دارد، افزود: صادرات چای به عنوان کالای استراتژیک در استان گیلان باید مورد توجه قرار گیرد.

به گفته این مسئول با تشکیل کمیته ویژه به مشکلات صنعت چای استان رسیدگی و راهکارهای افزایش صادرات چای و کاهش واردات با توجه به ارزش این محصول در سبد خانوارها ارائه می شود.

وی در ادامه به محصول برنج و اقدامات لازم برای صادرات و کاهش واردات و همچنین افزایش قیمت خرید این محصول نیز اشاره و اظهار کرد:  با توجه به واردات برنج با ارز دولتی دیگر کمتر شاهد قاچاق و احتکار غیرقانونی این محصول هستیم.

کد خبر 4371731

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha