به گزارش خبرگزاری مهر،"گرنورت ارلر" در گفتگو با رادیو دولتی آلمان با اشاره به دیدار "کاندولیزا رایس " وزیر امورخارجه آمریکا و " آنجلا مرکل " صدراعظم آلمان و گفتگو درباره اوضاع خاورمیانه تصریح کرد : مهمترین پیام دیدار دو مقام آلمانی و آمریکایی از سرگیری نشستهای کمیته چهارجانبه برای حل بحران خاورمیانه بود .
معاون وزیر امورخارجه آلمان با اشاره به استراتژی جدید بوش در عراق افزود : امیدواریم که استراتژی جدید آمریکا بتواند پیامدهای مثبتی را در این کشور به همراه داشته و اوضاع کنونی آن تغییر کند .
وی گفت : بی شک کمیته تحقیق عراق با در نظر گرفتن اوضاع کنونی این کشور برنامه ای را تهیه و تدوین کرده که در صورت اجرای آن می توان شاهد نتایج آن بود .
" ارلر " با اشاره به لزوم گفتگو با کشورهای همسایه عراق تصریح کرد : ایران و سوریه از مهمترین کشورهای منطقه هستند که می توانند در بازگرداندن آرامش و برقراری امنیت و ثبات در عراق تاثیر بسزایی ایفا کنند .
این مقام آلمانی در بخش دیگری از این گفتگو درباره حضور نیروهای حافظ صلح این کشور در افغانستان اظهار داشت : دولت آلمان خواهان برقراری ثبات در افغانستان بوده و به همین منظور نظامیان خود را در این کشور مستقر کرده است .
وی افزود : دولت آلمان با توجه به اینکه در حال حاضر ریاست دوره ای اتحادیه اروپا را نیز بر عهده دارد در نظر دارد در نشست 26 ژانویه وزرای امورخارجه کشورهای عضو ناتو آخرین برنامه ها و مواضع خود را در قبال اوضاع افغانستان اعلام کند .
نظر شما