به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید امان الله حسینی صدر در خطبه های نماز عید قربان یاسوج افزود: دشمنان به دنبال بد معرفی کردن مسئولان و بی کفایت نشان دادن آنها هستند و مسئولان ما باید مراقب باشند و گلوگاه های فساد بسته شود تا بهانه ای به دست دشمنان نیفتد.
حسینی صدر تصریح کرد: از دیگر اهدافی که دشمنان دنبال می کنند، معرفی جمهوری اسلامی ایران به عنوان ناقض حقوق بشر است. دشمنان به دنبال این هستند که نظام را زیر سوال ببرند و اینگونه وانمود کنند که نهاد های انقلابی در دنیا مقبولیت و مشروعیت خود را از دست داده اند.
امام جمعه موقت یاسوج با تاکید بر ارزش ولایی عید قربان، اظهار داشت: تقرب به خداوند از ظرفیت های مهم این عید بزرگ است و درخواست از خداوند و دعا در این روز سفارش شده است.
حسینی صدر با اشاره به اعمال عید قربان و برگزاری نماز این روز، اظهار داشت: همچنین قربانی کردن بر حجاج واجب شده است.
وی افزود: فراموش نکردن نیازمندان و کمک به فقرا از علت های قربانی کردن در این روز است و ثواب بسیاری در این مهم وجود دارد.
امام جمعه یاسوج با تاکید بر اینکه کمک به فقرا یک امر خوب و حسنه است، بیان داشت: مسئولان ما نیز باید به فقرا توجه مناسبی داشته باشند.
نظر شما