به گزارش خبرنگار مهر، حمیدرضا حاجی بابایی عصر یکشنبه در نشست اتاق فکر جوانان همدان بابیان اینکه هر استانی یک کربلا در تاریخ دفاع مقدس دارد که عملیات ۱۱ شهریور کربلای همدان است، گفت: اتفاقات این روز در کتاب دفاع مقدس به عنوان عملیات شهیدان رجایی و باهنر آمده و در همدان به عملیات ۱۱ شهریور معروف است.
حاجی بابایی گفت: در آن عملیات در بین جوانان سنی بالاتر از ۲۸ سال وجود نداشت و هر کدام می توانستند مدیریتی در سطح ملی داشته باشد چراکه توان عجیب مدیریتی داشتند.
وی بابیان اینکه شهید مظاهری ۱۹ سال و شهید همدانی ۲۸ سال سن داشت، گفت: ظرفیت مدیریت در کشور زیاد است.
نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی با تاکید براینکه سمن ها باید مرکزی برای پرورش مدیران خلاق و بزرگ و با افق دید بسیار گسترده باشند، گفت: باید از سطح کارهای کوچک فراتر برویم و کارهای بزرگ را مدنظر داشته باشیم و ظرفیت ها را ارتقا دهیم.
وی اظهار داشت: نقشه ما برای توسعه همدان در حیطه باورها و آرمانها و آرزوهای جوانان، آسمان بسیار بسیار گسترده ای دارد و باید بدون ترس و واهمه برای اجرایی کردن ایده ها گامهای بلندی را برداشت.
حاجی بابایی به نقل خاطره سفر مقام معظم رهبری به استان همدان پرداخت و گفت: در سفر مقام معظم رهبری به همدان در سال ۱۳۸۳ ایشان در سخنرانی اشاره فرمودند در دنیا شهری با تاریخ همدان سرپا نیست.
وی گفت: این بیان جرقه و ایده ای شد تا تلاش برای انتخاب همدان به عنوان پایتخت تاریخ و تمدن ایران صورت گیرد که به هیئت دولت پیشنهاد و در شورای فرهنگ عمومی مصوب شد.
نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی بیان داشت: در آن تاریخ هیچ استانی نامی نداشت و اعتراضات زیادی صورت گرفت که این کار برای همدان فایده ای ندارد.
وی بابیان اینکه گاهی ترمزهایی در مقابل کارها قرار می دهند که باید خسته نشوید، گفت: ۱۰ سال تلاش کردیم تا این عنوان برای همدان نهادینه شد که این مصداق کار فرهنگی است.
وی بابیان اینکه انجام کار فرهنگی مشقت های زیادی دارد و باید برای فرهنگ سازی وقت و سرمایه و هزینه صرف کرد، گفت: سخت ترین کارها شیرین ترین کارهاست و هرچه کار سخت تر باشد حلاوت به نتیجه رساندن آن بیشتر است.
وی گفت: باید برای به نتیجه رساندن برنامه های فرهنگی با سدها مقاومت کرده و زمینه سازی و فرهنگسازی کنید.
نظر شما