پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۶ شهریور ۱۳۹۷، ۱۵:۱۶

صبح امروز؛

علی لاریجانی با رئیس‌جمهور بلاروس دیدار و گفتگو کرد

علی لاریجانی با رئیس‌جمهور بلاروس دیدار و گفتگو کرد

رئیس مجلس شورای اسلامی صبح امروز (جمعه) با «الکساندر لوکاشینکو» رئیس‌جمهور بلاروس در محل کاخ استقلال دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی صبح امروز (جمعه) با «الکساندر لوکاشینکو» رئیس‌جمهور بلاروس در محل کاخ استقلال این کشور دیدار و گفتگو کرد.

در این دیدار، رئیس جمهور بلاروس ضمن اعلام آمادگی کشورش برای گسترش روابط تجاری، صنعتی و کشاورزی خواستار افزایش صادرات و واردات میان دو کشور شد.

علی لاریجانی هم آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای افزایش صادرات و واردات بین دو کشور را اقدامی لازم و ضروری میان دو کشور دوست دانست.

فروش گوشت قرمز، گندم، چوب، کاغذ، خمیر کاغذ و همچنین کامیون، تراکتور و ماشین های سنگین معدنی از سوی بلاروس به ایران و در مقابل خرید نفت، تولیدات پتروشیمی، دارو، خشکبار، میوه و سبزیجات از ایران از جمله محورهای گفتگوی لاریجانی با لوکاشنکو بود.

همچنین رئیس مجلس شورای اسلامی در این دیدار، سلام مقام معظم رهبری و رئیس‌جمهور ایران را به رئیس جمهور بلاروس اعلام کرد.

کد خبر 4396478

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha