پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۵ آبان ۱۳۹۷، ۹:۰۴

نامزد خاشقجی دعوت ترامپ را رد کرد

نامزد خاشقجی دعوت ترامپ را رد کرد

نامزد روزنامه‎نگار سعودی که در کنسولگری عربستان به قتل رسید، از رد درخواست ترامپ برای حضور در کاخ سفید خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از بی‌بی‌سی، «خدیجه چنگیز» نامزد جمال خاشقجی منتقد و روزنامه‌نگار سعودی که ۲۵ روز پیش در کنسولگری عربستان سعودی در شهر استانبول ترکیه به قتل رسید، از رد درخواست دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا برای سفر به این کشور و حضور در کاخ سفید خبر داد و وی را به عدم صداقت در روند تحقیق پیرامون این پرونده متهم کرد.

چنگیز بر این باور است، که هدف ترامپ از این دعوت، تلطیف افکار عمومی آمریکا بوده است.

به گزارش مهر، ترامپ از آغاز ماجرای قتل خاشقجی مواضع ریاکارانه‌ای را اتخاذ کرده و حتی روایت اولیه سعودی مبنی بر اتفاقی بودن قتل درنتیجه درگیری را پذیرفت حال آنکه بعدها، احتمال داد که شاید محمد بن سلمان ولیعهد سعودی پشت قضیه باشد. این در حالی است که وی می‌گوید عاملان قتل را مشمول تحریم می‌کند اما از آنجا که روابط ریاض- واشنگتن راهبردی است، انتظار تحریم تسلیحاتی را نداشته باشید!

کد خبر 4442259

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha