پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۹ آبان ۱۳۹۷، ۱۴:۲۱

در ادامه سفر به پاکستان صورت گرفت؛

رایزنی ظریف با عمران‌خان درباره آخرین وضعیت مرزبانان ربوده شده

رایزنی ظریف با عمران‌خان درباره آخرین وضعیت مرزبانان ربوده شده

وزیر امور خارجه کشورمان در دیدار با نخست وزیر پاکستان، درباره آخرین وضعیت مرزبانان به گروگان گرفته شده توسط یک گروهک تروریستی، گفتگو و تبادل نظر کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان در ادامه دیدارهای خود با مقامات ارشد پاکستانی، با «عمران خان» نخست‌ وزیر این کشور دیدار و گفتگو کرد.  

در این دیدار، درباره آخرین وضعیت مرزبانان به گروگان گرفته شده توسط یک گروهک تروریستی و گفتگوهای به عمل آمده با مقامات سیاسی و نظامی پاکستان برای مقابله با ناامنی در حاشیه مرزهای دو کشور و راه کارهای ارائه شده گفتگو و تبادل‌نظر شد.

طرفین همچنین با اشاره به روابط عمیق دو ملت در خصوص راههای گسترش روابط دوجانبه بویژه در حوزه انرژی، مسائل منطقه ای از جمله در یمن و افغانستان و سایر موضوعات مورد علاقه گفتگو و تبادل نظر کردند.

کد خبر 4446437

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha