به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی مرکز بین المللی عدالت برای صلح، اتحادیه جوانان ضدامپریالیست جهان متشکل از ۳۰ حزب، تشکل و موسسه ضد آمریکایی از ۲۶ کشور جهان با صدور بیانیه ای، تصمیم جدید رژیم آمریکا در قبال ایران را شدیدا محکوم کرد.
در این بیانیه آمده است: ۱۳ آبان یادآور اتفاقی بزرگ در تاریخ قرن گذشته است. تسخیر سفارت آمریکا در ۴ نوامبر ۱۹۷۹ در تهران، نقطه عطفی در مسیر مبارزات ضدامپریالیستی ملتهای جهان و نمادی از اراده انقلابی ملت ایران در برابر سال ها فشار، غارتگری و دخالت ایالات متحده در امور داخلی ایران و جهان بود.
این بیانیه می افزاید: ۴۰ سال ایستادگی ملت ایران برابر امپریالیسم، الهام بخش انقلابیون جهان در راه مبارزه برای رسیدن به استقلال، عدالت و صلح است.
این اتحادیه با اشاره به تاریخ دخالت ها و فشارهای آمریکا بر علیه ملت ایران تاکید کرد: حال و پس از گذشت ۴دهه از فشارهای بی امان ایالات متحده و متحدانش بر ملت ایران و تحمیل جنگ، تحریم، ترور و نا امنی به این کشور با تقویت گروه های تروریست، این بار امپریالیسم جهانی جنگ جدیدی را بر علیه ایران آغاز کرده است و با تشکیل اتاق فکر مشترک آمریکایی صهیونیستی سعودی و همراهی متحدان اروپایی در پی ضربه زدن به ملت ایران از طریق تروریسم اقتصادی هستند.
در ادامه این بیانیه آمده است: بی شک امروز ایران خط مقدم ایستادگی همه ملت های ضدامپریالیست جهان است و شکست ایران مساوی تکمیل سیطره و هژمونی آمریکایی بر غرب آسیاست. از این رو ما جوانان ضدامپریالیسم ضمن محکوم کردن تصمیم جدید ترامپ برای بازگرداندن تحریم ها و افزایش فشارها بر ایران، همراهی خود را با ایرانیان در این مبارزه بزرگ اعلام می کنیم و از همه کشورهای مستقل جهان دعوت می کنیم تا با تقویت روابط با ایران، تصمیم آمریکا را به شکست بکشانند.
اتحادیه جوانان ضدامپریالیسم در پایان این بیانیه با تاکید بر موضع قاطع خود در محکومیت هرنوع دخالت خارجی در کشورهای مستقل جهان توسط نیروهای امپریالیستی، افزود: همکاری و حرکت شانه به شانه همه ملتهای جهان برای دستیابی به جهانی بدون ظلم و بی عدالتی را ضرورتی غیر قابل انکار است.
لازم به ذکر است اتحادیه جوانان ضدامپریالیست جهان از احزاب، تشکل ها و موسسات ضدآمریکایی از ۲۶ کشور جهان همانند سوئیس، ایتالیا، آرژانتین، ونزوئلا، کوبا، شیلی، ترکیه، فلسطین، عراق، لبنان، مصر، پاکستان، هند، بنگلادش، روسیه، لیبی، نپال، صربستان و ایران تشکیل شده است. اعضای این اتحادیه پیش از این نیز با تشکیل نشست های گوناگون در کشورهای خود بر ضرورت همبستگی با ملت ایران در مسیر مبارزه با آمریکا تاکید کرده بودند.
نظر شما