پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۵ آذر ۱۳۹۷، ۱۳:۲۸

معاون امور آمادگی سازمان مدیریت بحران:

مستندسازی مانور سراسری زلزله و ایمنی مدارس ضروری است

مستندسازی مانور سراسری زلزله و ایمنی مدارس ضروری است

کرج - معاون امور آمادگی و مقابله سازمان مدیریت بحران کشور بر اهمیت مستندسازی بیستمین مانور سراسری زلزله و ایمنی مدارس تأکید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، مرتضی اکبرپور ظهر دوشنبه در جلسه هماهنگی و برنامه‌ریزی بیستمین مانور سراسری زلزله و ایمنی با عنوان «مدرسه ایمن و جامعه تاب آور» بر اهمیت مستندسازی بیستمین مانور سراسری زلزله و ایمنی مدارس کشور که به میزبانی استان البرز برگزار می‌شود، تأکید کرد.

وی در ادامه به اشاره به برگزاری ۱۹ مانور در استان تهران که طی سال‌های اخیر انجام‌شده است، گفت: عملکرد مطلوب شورای هماهنگی مدیریت بحران استان البرز باعث شد که میزبان بیستمین مانور سراسری مدارس کشور باشد.

معاون امور آمادگی و مقابله سازمان مدیریت بحران کشور با تأکید بر اینکه این مانور هفتم آذرماه برگزار خواهد شد، از دستگاه‌ها خواست با توجه به حساسیت‌های موجود برای برگزاری هرچه بهتر این مانور تلاش کنند.

اکبرپور بابیان اینکه ایمن‌سازی مدارس، اماکن عمومی و دولتی، واحدهای مسکونی شهری و روستایی از اهمیت بالایی برخوردار است، گفت: آموزش‌ها در این حوزه باید جدی گرفته شود.

وی با اشاره به اینکه البرز استانی ویژه در کشور است، گفت: این استان فرصت‌ها و تهدیدهای فراوانی دارد به همین منظور تعامل بیشتر برای آمادگی مقابله با مخاطرات طبیعی ضروری است.

کد خبر 4468434

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha