پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

موسوی اعلام کرد:

جبهه النصره و داعش بازوهای نظامی عربستان در منطقه هستند

جبهه النصره و داعش بازوهای نظامی عربستان در منطقه هستند

سخنگوی جنبش النجباء، داعش و جبهه النصره را بازوهای نظامی سعودی ها و مروج تفکر آنها در منطقه برشمرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از النهرین، هاشم الموسوی سخنگوی جنبش النجباء اعلام کرد که پایگاه آمریکایی التنف در سوریه محلی برای حضور تروریستها و حامی آنهاست.

وی افزود: آمریکا به دنبال بی ثباتی مرزهای سوریه و عراق است و قصد دارد که گذرگاههایی برای تروریسم بگشاید. پایگاه التنف آمریکا در سوریه محل تجمع تروریستهاست و ممکن است که آزار دهنده باشد. داعش در خدمت آمریکایی هاست و واشنگتن آنرا مطابق خواسته ها و سیاست های خود به کار می گیرد.

الموسوی بیان کرد: آمریکا مانعی در برابر آزادسازی ادلب به عنوان محل تجمع تروریسم در سوریه است. بقای نیروهای آمریکایی در سوریه همیشگی نخواهد بود زیرا آنها می دانند که محور مقاومت قوی تر شده است.

وی تاکید کرد: ما بر کشورهای استکباری و استعماری که حامی داعش از حیث سیاسی و اقتصادی و رسانه ای بودند، پیروز شدیم.

سخنگوی جنبش النجباء درباره طرحهای خطرناک آمریکا، اسرائیل و عربستان در منطقه هشدار داد و تاکید کرد: داعش، جبهه النصره و دیگر شبکه های جنایتکار بازوهای نظامی سعودی و مروج تفکر سعودی ها در منطقه هستند.

الموسوی تاکید کرد: محور مقاومت موفق به پیروزی بزرگ و ارزشمندی ضد داعش به یاری خداوند و همت رزمندگان و حمایت مرجعیت دینی و متحدان و دوستان ما در منطقه که در راس آنها ایران و حزب الله قرار دارد، شده است. ما به نیایت از دنیا جنگیدیم و امروز دنیا باید بداند که محور مقاومت و رهبری محور مقاومت یعنی ایران با داعش برای حفظ امنیت این کشورها و ملتهای آنها  منافعشان در منطقه جنگیده است.

کد خبر 4487828

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha