پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۸ بهمن ۱۳۸۵، ۱۱:۵۷

/کاهش بودجه دفاعی در بودجه 86 / الهام امین زاده در گفتگو با مهر :

کمیسیون تلفیق برای افزایش بودجه دفاعی کشور تدابیر جدی اتخاذ کند

کمیسیون تلفیق برای افزایش بودجه دفاعی کشور تدابیر جدی اتخاذ کند

یک عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه کاهش بودجه دفاعی در شرایط کنونی به نفع کشور نیست، گفت: بودجه دفاعی ایران در مقایسه با کشورهای همسایه از درصد بسیار کمتر ی برخوردار است که این موضوع در شرایطی که کشور در حال تهدید است، مطلوب نیست.

این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در گفتگو با خبرنگار مهر، با بیان این مطلب اظهار داشت: کاهش چشمگیر بوجه دفاعی کشوردر بودجه 86 نسبت به سالهای گذشته ، آنهم در شرایطی که جمهوری اسلامی ایران در آن قرار دارد باعث خواهد شد تا در آینده در شرایط مطلوب و باب میل خود قرار نگیریم.

وی افزود: کاهش بودجه دفاعی کشور باعث خواهد شد تا حتی ما در پرداخت حقوق سربازان که از مرزهای کشور پاسداری می کنند با مشکل روبرو شویم، حال چه برسد به مسائل امنیتی و دفاعی که کشور در حال حاضر با بسیاری از تهدیدات کشوری بیگانه از جمله آمریکا روبرو است. 

امین زاده با اشاره به جلسه اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با مسئولین وزارت دفاع، گفت: ما در این جلسه به بررسی مشکلات دفاعی کشور و مخصوصا وزارت دفاع با این بودجه اندک پرداختیم و راهکارهای نیز در این زمینه ارائه شده است که امیدواریم اعضایی که از کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی و سایر اعضای کمیسیون تلفیق، بتوانند به خوبی به ارئه راهکارهای مطرح شده برای افزایش بودجه دفاعی و حل این مشکل کشور شوند. 

کد خبر 449118

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha