پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۴ دی ۱۳۹۷، ۱۸:۲۳

مدیر منطقه ۱۱ شهرداری اصفهان:

بودجه محرومیت زدایی به منطقه ۱۱ اصفهان تخصیص نیافته است

بودجه محرومیت زدایی به منطقه ۱۱  اصفهان تخصیص نیافته است

اصفهان - مدیر منطقه ۱۱ شهرداری اصفهان گفت: بودجه امسال این منطقه ۳۱ میلیارد تومان بود و ۱۲میلیارد تومان نیز برای محرومیت زدایی تصویب شده بود که متأسفانه هنوز این بودجه تخصیص داده نشده است.

به گزارش خبرنگار مهر،‌ حمید اشرفی بعدازظهر سه شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار داشت: در منطقه ۱۱ اصفهان بالغ بر ۱۱۷ هکتار بافت فرسوده داریم بنابراین در صورت عدم شکل گیری شورای بافت فرسوده در استانداری اصفهان نمی توانیم از تسهیلات ۷۰ درصدی راه و شهرسازی برای احیا و بازسازی بافت فرسوده استفاده کنیم.

وی بیان داشت: همچنین کمیسیون‌های بافت فرسوده نیز تشکیل نشده است و از این  رو در بازسازی بافت قدیمی شهر با مشکل مواجهیم.

مدیر منطقه ۱۱ شهرداری اصفهان افزود: رهنان قطب صنعت مبل در کشور است اما بنابر تصمیم شورای شهر قبلی مقرر شد که شهرک مبل استان اصفهان با تغییر کاربری زمینی درمنطقه ۱۲ احداث شود که امروز با تغییر کاربری آن به نتیجه نرسیدند و ما به دنبال پیدا کردن زمینی برای تغییر کاربری در منطقه ۱۱ به منظور احداث شهرک مبل هستیم.

وی ادامه داد: تصمیم بر این داریم که کارخانه روغن نباتی واقع در منطقه ۱۱ را به مکان دیگری انتقال دهیم و با تغییر کاربری کارخانه که در ۶ طبقه بنا شده است، بتوانیم شهرک مبل را احداث کنیم.

برگزاری جشنواره مبل در رهنان از اول تا پایان آذرماه

مدیر منطقه ۱۱ شهرداری اصفهان  به برگزاری جشنواره مبل از اول تاپایان آذرماه اشاره کرد و گفت: با وجودی که بخش اعظمی از مبل‌های ساخته شده در اصفهان به تهران ارسال می شود اما متاسفانه عده ای از مردم اصفهان برای خرید مبل به یافت آباد و دیگر نقاط تهران مراجعه می‌کنند و حاضر به خرید همان مبل از منطقه رهنان نیستند.

وی با اشاره به اینکه منطقه ۱۱ در حال حاضر به علت تعدد برگزاری برنامه‌ها قطب فرهنگی شهر اصفهان است و ظرفیت تبدیل شدن به قطب گردشگری را نیز دارد،‌ گفت: در این منطقه شاهد محلات و آثار تاریخی ارزشمندی مانند حمام رهنان، مسجد جامع و زورخانه و هنرسرا  هستیم و  چهار محور زاجان، ماشاده، طاحونه و جهان شاه به عنوان چهار محله شرقی ، غربی ، شمالی و جنوبی این منطق  در محله درب میدان به یکدیگر تلاقی پیدا می کنند و  از این رو محور گردشگری رهنان را در این مسیر تعریف کردیم.

اشرفی همچنین ازاحداث باغ بستنی در منطقه رهنان به خاطر وجود بستنی‌های معروف رهنان خبر داد و گفت: همچنین احداث بوستان برنامه‌های آئینی یکی دیگر از مراکزی است که در حوزه گردشگری منطقه رهنان  راه اندازی می شود.

راه اندازی طبیب خانه اسلامی و سنتی در رهنان

وی به ایجاد طبیب خانه اسلامی و سنتی و داروخانه داروهای گیاهی به منظور رونق گردشگری سلامت در رهنان و نیز احداث هتل سنتی به خاطر بافت قدیمی رهنان خبر داد و گفت:در کنار  احداث مکانی برای اجرای طبابت سنتی در بافت سنتی رهنان، غریب خانه ای احداث می کنیم که همراهان بیمار بتوانند در ساعات انتظار در این مکان بمانند.

مدیر منطقه ۱۱ شهرداری اصفهان نیز از احداث باغ لبنیات در منطقه ۱۱ اصفهان خبر داد و افزود: در حمام رهنان چهار حوضچه در مانی قرار دارد که به حوضچه نمک و رایحه وغیره مبدل می شود.

اشرفی اعلام کرد: ۴۰ هزارمترمربع زمین با کاربری ورزشی در رهنان وجود دارد که به سازمان ورزش و جوانان پیشنهاد شده آن را به بخش خصوصی واگذار کنند تا سرانه ورزشی منطقه نیز افزایش پیدا کند.

بودجه محرومیت زدایی به منطقه ۱۱ اختصاص نیافته است

وی با اشاره به بودجه منطقه ۱۱ شهرداری اصفهان در سال ۹۷ گفت: بودجه امسال این منطقه ۳۱ میلیارد تومان بوده و ۱۲میلیارد تومان نیز برای محرومیت زدایی تصویب شده بود که متأسفانه تعلق پیدا نکرد.

مدیر منطقه ۱۱ شهرداری اصفهان گفت: باتوجه به تعریف پروژه‌های محرک توسعه سال آینده با افزایش ۳۰ درصدی بودجه روبرو خواهیم بود.

وی با اشاره به بدهی‌های این منطقه تصریح کرد: میزان بدهی های منطقه ۱۱ شهرداری اصفهان ۹۰ میلیارد تومان بوده که تاکنون ۴۰درصد این بدهی ها به صورت ملکی توافق شده است.

کد خبر 4495441

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha