به گزارش خبرنگار مهر، سیدجواد ساداتی نژاد پیش از ظهر پنج شنبه در نخستین روز از برپایی سومین نمایشگاه سراسری کتاب کاشان و سیصدوهفتادو هفتمین نمایشگاه استانی در جمع خبرنگاران با بیان اینکه یکی از شاخصه های جامعه بالنده افزایش سرانه کتاب است اظهار داشت: جامعه ای که سرانه کتاب آن بالا باشد سرانه خشونت و رفتارهای ناشایست در آن پایین است.
وی افزود: می توان با تشکیل بنیاد کتاب و کتابخوانی در نقاط مختلف کشور حمایت مردمی در این راستا را جذب و خدمات مطلوبی در این حوزه انجام دهیم.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس ضمن اشاره به فرهنگ و تمدن و مفاخر کاشان افزود: ملامحسن فیض کاشانی و ملاحبیب الله شریف که ۳۰۰ کتاب را در شرایط آن روزگار نوشتند از اصالت ها و ریشه های فرهنگی کاشان و از جمله افتخارات این سرزمین هستند که زندگی آنها الگویی برای مردم این زمانه است.
وی با تقدیر از مسئولین برگزاری این نمایشگاه گفت: برگزاری این اتفاق فرهنگی رویدادی خوشایند و شایسته کاشان است که استمرار آن ضروری است.
نظر شما