پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۸ دی ۱۳۹۷، ۱۲:۴۱

شب غسان کنفانی برگزار می‌شود

شب غسان کنفانی برگزار می‌شود

شب غسان کنفانی نویسنده نامدار فلسطینی در تهران برگزار می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، نشریه بخارا با همکاری نشر روزبهان شب غسان کنفانی نویسنده نامدار فلسطینی را در تهران برگزار می‌کند.

در این مراسم غلامرضا امامی، احمد مسجد جامعی و موسی بیدج به سخنرانی خواهند پرداخت.

همچنین صلاح زواوی سفیر فلسطین در تهران و واسینی الاعرج نویسنده شهیر عرب نیز در این مراسم حضور خواهند داشت.

نویسنده توانای حوزه اجتماعی فلسطین و ادبیات داستانی عربی و روزنامه‌نگار مشهور فلسطینی و یکی از اعضای رهبری جبهه مردمی برای آزادی فلسطین بود که در سال 1972 توسط عوامل موساد در بیروت ترور شد.

از جمله آثار ترجمه شده وی به زبان فارسی مجموعه داستان«قصه‌ها» به کوشش غلامرضا امامی و کتاب «مردانی در آفتاب» به ترجمه احسان موسوی خلخالی را می‌توان نام برد.

این مراسم روز یکشنبه 16 دی از ساعت 17 در خانه اندیشمندان علوم انسانی واقع در خیابان نجات‌الهی نبش ورشو برگزار می‌شود.

کد خبر 4498247

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha