پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۷ دی ۱۳۹۷، ۱۴:۳۰

آیت الله مکارم شیرازی:

تکیه به توانمندی‌های داخلی ضامن حفظ اقتدار کشور است

تکیه به توانمندی‌های داخلی ضامن حفظ اقتدار کشور است

قم - یکی از مراجع تقلید تکیه به توانمندی‌های داخلی را ضامن حفظ اقتدار کشور دانست و گفت: اگر اقتصاد درست نشود مسائل سیاسی، اجتماعی، اخلاقی و فرهنگی تحت الشعاع قرار می‌گیرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، آیت الله العظمی ناصر مکارم شیرازی در دیدار فرمانده و مسئولان قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا(ص) گزارش ارائه شده از سوی فرمانده قرارگاه را امیدوار کننده خواندند و برای دست اندرکاران این قرارگاه آرزوی توفیق کرد.

وی با تأکید بر اهمیت مسئله اقتصاد، گفت: امروز جنگ اقتصادی از جنگ نظامی هم فراتر رفته، دشمن بعد از آن که از گزینه نظامی ناامید شد، به مسائل اقتصادی دلبسته است و می‌خواهد در این عرصه ما را دچار مشکل کند و به عقیده باطل خود ما را پای میز مذاکره بکشاند.

استاد سطوح عالی حوزه با تأکید بر این که اگر اقتصاد درست نشود مسائل سیاسی، اجتماعی، اخلاقی و فرهنگی تحت الشعاع قرار می‌گیرد، گفت: این اصل را باید همه بپذیریم و اولویت را به اصلاح مسائل اقتصادی بدهیم؛ در عین حال که بایستی همه بخش‌ها را زیر نظر بگیریم.

وی تکیه به توانمندی‌های داخلی را ضامن حفظ اقتدار کشور دانست و گفت: به هر میزان به داخل و توانمندی‌های خودمان متکی باشیم به نفع ما است، اگر متکی به خارج باشیم دچار مشکل می‌شویم. خارجی‌ها اگر ببیند منافعشان در خطر است ما را تنها می‌گذارند و رها می‌کنند و می‌روند.

آیت الله مکارم شیرازی با تأکید بر صدور خدمات به کشورهای دیگر گفت: ما باید به جایی برسیم که دیگران را متکی به خود کنیم.

وی در ادامه با تأکید بر لزوم توجه به بخش خصوصی و میدان دادن به این بخش در اجرای پروژه‌ها، گفت: تجربه نشان داده است که اگر بخش‌های خصوصی مسیر صحیح را طی کنند بهتر می‌توانند خدمت کنند و فایده برسانند؛ البته در بخش‌های خصوصی افراد خاص نمی‌توانند بیایند وارد میدان شوند؛ لذا باید شرکت‌ها، تعاونی‌ها و واحدها را وارد میدان کرد؛ تکیه بر بخش خصوصی بهانه بهانه جویان را درباره‌ قرارگاه بی اثر می‌سازد.

این مفسر قرآن کریم با تأکید بر اینکه در کنار مسائل اقتصادی، مسائل فرهنگ اسلامی باید کاملا رعایت شود، گفت: در کنار پروژه‌های اقتصادی و عمرانی باید به جنبه‌های فرهنگی و دینی نیز توجه شود؛ غفلت از این مسئله مهم آسیب آفرین است.

وی با اشاره به وجود نقاط محروم در کشور به لحاظ اقتصادی و فرهنگی، بر لزوم توجه ویژه به این مناطق تأکید کرد.

کد خبر 4506453

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha