پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۷ دی ۱۳۹۷، ۲۱:۲۶

گزارش خبرنگار مهر از امارات؛

سرمربی یمن: ایران شرایط خوبی داشت/ نمی‌توانستیم سیستم را عوض کنیم

سرمربی یمن: ایران شرایط خوبی داشت/ نمی‌توانستیم سیستم را عوض کنیم

سرمربی تیم ملی فوتبال یمن گفت: می دانستیم ایران تیم قدرتمندی است و وقتی مقابل چنین تیمی گل می خورید حفظ نتیجه سخت می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر به امارات، یان کوچیان پس از شکست ۵ بر صفر امشب تیم ملی فوتبال یمن در مرحله گروهی رقابت های جام ملت های ۲۰۱۹ آسیا مقابل ایران گفت: می دانستیم ایران قوی و فیزیکی با پرس فشرده بازی می کند. قبل از گل خوردن یک شانس داشتیم که اگر استفاده می کردیم شاید نتیجه جور دیگری رقم می خورد.

وی افزود: ایران تیم باتجربه ای بود و وقتی مقابل تیم باتجربه ای مثل ایران گل می خورید، حفظ نتیجه سخت می شود.

سرمربی تیم فوتبال یمن تاکید کرد: تیم ما به زمان نیاز دارد. بازیکنان جدیدی را آورده ایم و تیم را تازه تحویل گرفته ایم. دو بازی دیگر در مرحله گروهی داریم و سعی می کنیم بهتر شویم.

کوچیان همچنین در نشست خبری در جمع خبرنگاران گفت: بعد ازاینکه گل اول را خوردیم به مشکل برخورد کردیم. وقتی بازی صفر - صفر بود موقعیت هایی برای گلزنی داشتیم اما در ادامه راه تیم ملی فوتبال ایران بازی خوبی انجام داد و موفق شد تا با استفاده از قدرت فیزیکی و بالای بازیکنانش به موفقیت برسد.

سرمربی تیم ملی فوتبال یمن تاکید کرد: ما می توانستیم بعد از گل خیلی راحت سیستم بازی را تغییر بدهیم اما این کار را نکردیم. ما نیرویی نداشتیم که بخواهیم به راحتی تغییر سیستم بدهیم.

کوچیان افزود: باید اعتراف کنم تیم ملی فوتبال ایران خیلی خوب بازی کرد.

کوچیان در خصوص اینکه تیمش مقابل ایران ۵ گل خورد و آیا برای بازی بعد تغییر سیستم می دهد یا خیر گفت: ما خوب بازی نکردیم و باید خیلی بهتر از این بازی می کردیم. اشتباهات ما باید به حداقل برسد و قطعا شرایط خودمان را در بازی های بعدی مقابل عراق و ویتنام بهبود ببخشیم. 

وی ادامه داد: تیم ملی ایران شرایط خیلی خوبی در بازی امشب داشت و می توانست با استفاده از قدرت بالای دفاعی اش خوب بازی کند. ما در عرض ۱۰ الی ۱۵ دقیقه ضربه خوردیم و تیممان به هم ریخت. این برای یمن و تیم ما بد بود ولی نباید فراموش کنیم این بازی یک دیدار سخت برای ما بود.

کوچیان ادامه داد: می دانیم مشکل تیممان کجاست و باید این مشکلات را برطرف کنیم. بازیکنان ایران شرایط فیزیکی مناسبی دارند که در حد استاندارد است و این موضوع خیلی به این تیم کمک کرد.

سرمربی یمن یادآور شد: بازیکنان ایران در لیگ حرفه ای ایران هستند و برخی از آنها هم در قطر بازی می کنند. به همین دلیل بازیکنان ایران  شرایط خوبی از نظر بدنی دارند ولی ما لیگ پویایی نداشتیم و تیم را در عرض ۲ ماه به اینجا رساندیم. تیم ما در ۳۰ دقیقه ابتدایی خوب بود ولی به خاطر مشکل بدنی در ادامه راه به مشکل خورد.

کد خبر 4506848

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha