سید مهدی حجتی در گفتگو با مهر با اشاره به مزایای نظام ارجاع الکترونیک گفت: این نظام به سیستمی گفته می شود که ارایه خدمات بهداشتی و درمانی با مراجعه به پزشک خانواده شروع شده، باتوجه به پرونده الکترونیکی فرد، بیمار در صورت نیاز به مرکز پاراکلینیکی، درمانگاه ها و یا بیمارستان ها جهت ارایه خدمات، ارجاع و درنهایت هزینه های پرداختی توسط فرد کاهش می یابد.
وی با تاکید بر نقش مهم پزشکان خانواده در نظام ارجاع گفت: در سطح اول بیمار از پزشکان عمومی شاغل در مراکز خدمات جامع سلامت روستایی و شهرهای زیر ۲۰هزار نفر و همچنین جمعیت عشایری به کلینیک بیمارستان هدایت شده و دریافت نوبت توسط کاربر واحد پذیرش مرکز خدمات جامع سلامت از پزشک متخصص انجام می پذیرد.
وی افزود: برای بیمه شدگان روستایی توسط خود مرکز بهداشتی ، از کلینیک متخصصین نوبت دریافت می شود تا مراجعه کننده ، نگرانی بابت دریافت نوبت از پزشک مربوطه نداشته نباشد.
وی تصریح کرد: در حال حاضر بیمه شدگان روستایی جهت دریافت نوبت با مشکلات عدیده ای روبرو هستند که اجرای نظام ارجاع طبق سیاست های ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری، میتواند دغدغه این قشر محروم را برطرف سازد.
وی ادامه داد در سطح دوم، پزشکان متخصص بیمارستان، بیماران ارجاع شده توسط پزشک خانواده را براساس نوبت گرفته شده، ویزیت نموده، درنهایت نتیجه ی اقدامات و خدمات ارایه شده برای بیمار، بصورت الکترونیکی (در قالب پرونده الکترونیکی سلامت) به پزشک خانواده ارسال می شود.
حجتی افزود: درصورت تشخیص پزشک متخصص، بیمار ارجاع شده از سوی پزشک خانواده به پزشکان فوق تخصص ارجاع می شود.
وی الکترونیکی نمودن تمامی اقدامات انجام شده توسط پزشکان در قالب پرونده سلامت شهروندان، دسترسی آسان و سریع به اطلاعات سلامت هر فرد در هر نقطه بهداشتی و درمانی استان و نوبت گیری آنلاین و مدیریت زمان برای بیماران ارجاعی را از مزایای نظام ارجاع الکترونیک برشمرد.
نظر شما