پیام‌نما

يَا أَيُّهَا النَّبِيُّ قُلْ لِأَزْوَاجِكَ وَ بَنَاتِكَ وَ نِسَاءِ الْمُؤْمِنِينَ يُدْنِينَ عَلَيْهِنَّ مِنْ جَلَابِيبِهِنَّ ذَلِكَ أَدْنَى أَنْ يُعْرَفْنَ فَلَا يُؤْذَيْنَ وَ كَانَ اللَّهُ غَفُورًا رَحِيمًا * * * ای پیامبر! به همسرانت و دخترانت و همسران کسانی که مؤمن هستند بگو: چادرهایشان را بر خود فرو پوشند [تا بدن و آرایش و زیورهایشان در برابر دید نامحرمان قرار نگیرد.] این [پوشش] به اینکه [به عفت و پاکدامنی] شناخته شوند نزدیک تر است، و در نتیجه [از سوی اهل فسق و فجور] مورد آزار قرار نخواهند گرفت؛ و خدا همواره بسیار آمرزنده و مهربان است. * * * دارد متاع عفت از چارسو خریدار / بازار خودفروشی این چارسو ندارد

۴ بهمن ۱۳۹۷، ۹:۵۴

توسط انتشارات اریش؛

کتاب‌ داستان «سنجاقک و برکه‌ یخی» برای کودکان چاپ شد

کتاب‌ داستان «سنجاقک و برکه‌ یخی» برای کودکان چاپ شد

کتاب‌ داستان «سنجاقک و برکه‌ یخی» نوشته‌ زینب کریمی بابااحمدی توسط انتشارات اریش منتشر و راهی بازار نشر شد.

به گزارش خبرنگار مهر، کتاب‌ داستان «سنجاقک و برکه‌ یخی» نوشته‌ زینب کریمی بابااحمدی به‌تازگی توسط انتشارات اریش منتشر و راهی بازار نشر شده است.

«خانه‌ای برای یک موش»، «بهترین هدیه‌ی کریسمس»، «الاکلنگ یا داستان غم‌انگیز»، «موشی که کوچک بود...»، «موشی که می‌دانست...»، «موشی که یاد گرفت...» و «دوستان پرتلاش» عنوان ۷ کتابی هستند که کریمی بابااحمدی پیش از این، برای کودکان ترجمه کرده است. «سنجاقک و برکه یخی» اولین تالیف این مترجم در حوزه ادبیات کودکان است. تصویرگری این کتاب توسط شبانه باقری انجام شده است.

این مترجم همچنین پیش از این، مجموعه‌شعرهای «معشوق‌های بدون چای»، «نوستالژی‌های جنگ‌زدگی» و «گنجشک روی نرگس ایرانی نام اولم بود»  و کتاب «خشت‌های بختیاری» را درباره قالی خشتی ایل بختیاری را منتشر کرده است.

کتاب «سنجاقک و برکه یخی» با ۱۶ صفحه مصور رنگی، شمارگان هزار نسخه و قیمت ۱۰ هزار تومان منتشر شده است.

کد خبر 4521792

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha