پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۵ اسفند ۱۳۹۷، ۱۰:۴۲

در گفتگو با مهر عنوان شد:

نهاده‌های دامی ۲ نرخی شد/احتمال کاهش قیمت تخم مرغ در بازار

نهاده‌های دامی ۲ نرخی شد/احتمال کاهش قیمت تخم مرغ در بازار

رئیس هیات مدیره اتحادیه مرغ تخم گذار استان تهران با بیان اینکه نهاده های دامی در بازار با دو نرخ عرضه می شود، گفت: احتمال کاهش قیمت تخم مرغ در هفته های آینده وجود دارد.

ناصر نبی پور در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه نهاده های دامی در بازار دو نرخی شده است، گفت: بخشی از نهاده ها با نرخ دولتی و بخش عمده آن با نرخ آزاد عرضه می‌شود.  

وی افزود: تامین نهاده با نرخ مصوب زمان زیادی می‌برد و مشخص نیست که بعد از واریز پول، این نهاده ها چه زمانی به دست تولیدکننده می رسد، گاهی ۵ روز، گاهی یک ماه و گاهی حتی سه ماه طول می کشد تا نهاده را تحویل بدهند.  

رئیس هیات مدیره  اتحادیه مرغ تخم گذار استان تهران با بیان اینکه در واقع نهاده های با نرخ مصوب، خیلی کم به دست مصرف کننده می رسد، ادامه داد: تولیدکنندگان عمده نهاده مورد نیازشان را از بازار آزاد تهیه می کنند. در واقع وقتی نهاده با نرخ مصوب می خرند به راحتی از بندر بار نمی‌شود و به موقع تحویل ما نمی‌دهند اما وقتی آن را به نرخ آزاد می‌خریم، سریع از بندر بار شده و تحویل می‌دهند.  

نبی پور گفت: خیلی از مرغداران پول نهاده را پرداخت کرده اند اما هنوز نهاده آنها بار و تحویل نشده است.  

وی قیمت هرکیلوگرم ذرت دامی را هم اکنون در بازار آزاد بین ۱۵۰۰ تومان تا ۱۶۰۰ تومان و قیمت هرکیلوگرم کنجاله سویا را بین ۳۵۵۰ تومان تا ۴۰۰۰ تومان اعلام کرد و گفت: این در حالی است که نرخ مصوب(دولتی) ذرت ۱۳۵۰ تومان و نرخ مصوب(دولتی) کنجاله سویا ۲۴۵۰ تومان است. 

این فعال بخش خصوصی درباره تولید تخم مرغ نیز اضافه کرد: وضعیت تولید مناسب است و با توجه به اینکه بیماری وجود نداشت، تولید زیاد است.  

وی با بیان اینکه مذاکرات برای آزاد شدن صادرات تخم مرغ به نتیجه نرسیده است، ادامه داد: باتوجه به اینکه در آستانه تعطیلات طولانی مدت نوروز هستیم احتمال کاهش قیمت تخم مرغ در بازار طی هفته های آینده وجود دارد.  

کد خبر 4550695

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha