پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۵ اسفند ۱۳۹۷، ۱۹:۳۱

دین پرست:

نشست استانداران با چهار عضو اقتصادی دولت فردا برگزار می شود

نشست استانداران با چهار عضو اقتصادی دولت فردا برگزار می شود

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای وزارت کشور گفت: نشست استانداران سراسر کشور با چهار عضو اقتصادی دولت، فردا برگزار خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت کشور، بابک دین پرست معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه ای وزارت کشور  اعلام کرد که نشست استانداران سراسر کشور با چهار عضو اقتصادی دولت، فردا برگزار خواهد شد.

وی با اعلام این خبر خاطرنشان کرد: روز دوشنبه مورخ شش اسفند، وزارت کشور، میزبان نشست مشترکی خواهد بود که با حضور وزرای جهاد کشاورزی، امور اقتصادی و دارایی، صنعت، معدن و تجارت و تعاون، کار و رفاه اجتماعی و استانداران سراسر کشور برگزار می شود و درخصوص زمینه های گسترش همکاری ها و راهکارهای موثر در راستای رفع موانع و مشکلات موجود در سطح استان ها، بحث و تبادل نظر صورت می پذیرد و تدابیر لازم در این ارتباط اتخاذ و ابلاغ خواهد شد.

معاون اقتصادی وزیر و دبیر شورای توسعه و امنیت پایدار شرق و غرب کشور افزود: معاونین ذیربط وزارتخانه ها، معاونین اقتصادی استانداری ها و مدیران برخی از دستگاههای اجرایی استانها، دیگر شرکت کنندگان در این نشست خواهند بود.

کد خبر 4551423

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha