پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۷ اسفند ۱۳۹۷، ۱۶:۴۹

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان:

عوامل محیطی عامل مرگ یک چهارم مردان در جهان است

عوامل محیطی عامل مرگ یک چهارم مردان در جهان است

زنجان-رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان گفت: بر اساس گزارش‌های سازمان‌ بین‌المللی عوامل محیطی عامل مرگ یک مرد از چهار مرد در جهان است.

به گزارش خبرنگار مهر، پرویز قزلباش ظهر سه شنبه در همایش بهداشت محیط در محل همایش بین المللی روزبه، بر تأثیر نقش تبادل اطلاعات در بهبود زندگی بشر اشاره کرد و افزود: تمدن ایرانی نقش بسیار مهمی در تاریخ علم جهان داشته است.

وی  اظهار کرد: آلودگی محیطی و گردوغبار وسیع از عوامل محیطی  خطر ناک برای زندگی انسان ها است و سلامتی انسان ها را تهدید می کند. 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان گفت: شهر زنجان به دلیل وجود معادن غنی سرب و روی و توسعه صنایع مربوط به آن و انتشار آلاینده‌های مربوطه سلامت مردم را با خطر مواجه کرده است.

قزلباش به اهداف برگزاری همایش محیط در استان زنجان اشاره کرد و گفت: تبادل اطلاعات در چنین همایش‌هایی در کاهش اثرات آلاینده‌های محیطی  مؤثر است. 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان تصریح کرد: از چهار مرد، یک مرد به دلیل عوامل محیطی فوت می‌کند و ۳ میلیون کودک زیر پنج سال هم به این دلایل فوت می‌کنند. 

قزلباش بر پوشش وسیع آب آشامیدنی سالم در ایران و دیگر عوامل بهداشت تأکید کرد و افزود: باوجوداین پوشش وسیع سالانه حدود ۱۹ هزار نفربر اثر عوامل محیطی فوت می‌کنند. 

وی با اشاره به محورهای همایش  بهداشت محیط گفت: کیفیت هوا، تغییر اقلیم، کیفیت آب، فناوری‌های نوین تصفیه آب و فاضلاب، مدیریت بحران آب و کنترل آلاینده‌ها و مدیریت پسماندها از محورهای برگزاری این همایش در زنجان است.

کد خبر 4552899

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha