۱۶ اسفند ۱۳۹۷، ۱۴:۱۳

در گفتگو با مهر اعلام شد:

آمادگی بهشت سکینه(س) برای پنجشنبه آخرسال/اجرای تمهیدات ترافیکی

آمادگی بهشت سکینه(س) برای پنجشنبه آخرسال/اجرای تمهیدات ترافیکی

کرج - مدیرعامل سازمان آرامستان‌های شهرداری کرج از آمادگی برای برگزاری آئین ویژه پنجشنبه و جمعه آخر سال خبر داد.

حمیدرضا عسگری در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به در پیش بودن پنجشنبه آخر سال، اظهار کرد: با برگزاری جلسات متعدد با سایر ارگان‌های خدمات رسان تمهیدات لازم برای سرویس‌دهی مناسب به شهروندان پیش‌بینی‌شده است.

وی با تأکید بر اهمیت خدمات‌رسانی مطلوب به مردم، زیارت اهل قبور و گلزار شهدا را از سنت‌های حسنه دین اسلام دانست و گفت: سازمان مدیریت آرمستان‌های شهرداری کرج به دنبال اتخاذ تدابیر ویژه و ارائه برنامه‌های مناسب برای شهروندان است.

جابه جایی مسافران به ۳۰ دستگاه اتوبوس

مدیرعامل سازمان آرامستان‌های شهرداری کرج اضافه کرد: مقررشده است ۳۰ دستگاه اتوبوس واحد جابجایی مسافران از میدان حصارک به گلزار شهدای بهشت سکینه (س) و بلعکس را فراهم کند.

عسگری با توجه به‌پیش بینی حضور ۳۰۰ هزارنفری زائران در روزهای پنجشنبه و جمعه پایانی سال، گفت: برای روان‌سازی ترافیک اقدامات لازم برای ایجاد پارکینگ‌های مناسب در مجاورت قطعات صورت پذیرفته است.

کد خبر 4561830

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha