پیام‌نما

يَا أَيُّهَا النَّبِيُّ قُلْ لِأَزْوَاجِكَ وَ بَنَاتِكَ وَ نِسَاءِ الْمُؤْمِنِينَ يُدْنِينَ عَلَيْهِنَّ مِنْ جَلَابِيبِهِنَّ ذَلِكَ أَدْنَى أَنْ يُعْرَفْنَ فَلَا يُؤْذَيْنَ وَ كَانَ اللَّهُ غَفُورًا رَحِيمًا * * * ای پیامبر! به همسرانت و دخترانت و همسران کسانی که مؤمن هستند بگو: چادرهایشان را بر خود فرو پوشند [تا بدن و آرایش و زیورهایشان در برابر دید نامحرمان قرار نگیرد.] این [پوشش] به اینکه [به عفت و پاکدامنی] شناخته شوند نزدیک تر است، و در نتیجه [از سوی اهل فسق و فجور] مورد آزار قرار نخواهند گرفت؛ و خدا همواره بسیار آمرزنده و مهربان است. * * * دارد متاع عفت از چارسو خریدار / بازار خودفروشی این چارسو ندارد

۳ فروردین ۱۳۹۸، ۱۰:۵۲

همزمان با ایام سال اجرا می‌شود:

داستان‌خوانی نوروزی نویسندگان در گذر برادران مظفر

داستان‌خوانی نوروزی نویسندگان در گذر برادران مظفر

برنامه داستان خوانی جمعی از نویسندگان همزمان با ایام نوروز در گذر فرهنگی برادران مظفر در تهران برگزار می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر همزمان با ایام نوروز برنامه میدانگاه ادبیات و هنزهای تجسمی با عنوان «نوروزگاه تهران» در خیابان برادارن مظفر تهران با حضور داستان‌نویسان و هنرمندان هنرهای تجسمی برگزار می‌شود.

این برنامه در سه بخش «دنیای قشنگ نو» با موضوع اجرای داستان‌خوانی، «زنده‌ام که روایت کنم» با موضوع داستان‌خوانی نویسندگان به هماره نمایش تصویر و «زندگی در پیش رو» شامل داستان‌خوانی نویسندگان با تصویرسازی اجرا می‌شود.

بر این اسا S در روز سوم فروردین بخشی از داستان پاگرد اثر محمد حسن شهسواری توسط دو هنرمند بازخوانی می‌شود. همچنین آذردخت بهرامی نیز به داستان‌خوانی خواهد پرداخت.

در روز چهارم فروردین ماه نیز لادن نیکنام به اجرای داستانم‌خوانی از آثار خود خواهد پرداخت.

در روز پنجم فروردین ماه جواد ماه‌زاده به اجرای داستان‌هایی از آثار خود خواهد پرداخت.

برنامه‌های روز ششم فرودین ماه شامل اجرای بخش‌هایی از رمان دود اثر حسین سناپور توسط چهار هنرمند خواهد بود و محمد رضا زمانی نیز در بخش دیگری از برنامه داستان‌خوانی خواهد کرد.

کاوه فولادی‌نسب داستان نویس و منتقد نیز میهمان این برنامه داستان‌خوانی در روز هفتم فروردین ماه خواهد بود و در روز هشتم فروردین نیز امیرحسین شریبانی به داستان‌خوانی می‌پردازد.

برنامه روز نهم فروردین شامل اجرای داستان «ها کردن» اثر پیمان هوشمندزاده خواهد بود. همچنین کیهان خانجانی نیز به داستان‌خوانی از آثار خود خواهد پرداخت.

برنامه روز یازدهم فرودین ماه این رویداد فرهنگی نیز به اجرای نمایشنامه شازده‌ماهی کوچولو اثر افشین هاشمی با اجرای خود وی اختصاص دارد همچنین سینا دادخواه و آرش صادق‌بیگی نیز به اجرای داستان‌خوانی از آثار خود خواهند پرداخت.

این برنامه‌ها از ساعت ۱۷ تا ۲۰ در گذر فرهنگی برادران مظفر واقع در خیابان طالقانی حد فاصل خیابان ولی‌عصر و میدان فلسطین برگزار خواهد شد.

کد خبر 4574046

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha