پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۳ فروردین ۱۳۹۸، ۱۱:۴۲

مدیرکل آموزش و پرورش مازندران:

مدارس مازندران برای اسکان سیلزدگان آماده است/اقامت ۱۸ هزار فرهنگی

مدارس مازندران برای اسکان سیلزدگان آماده است/اقامت ۱۸ هزار فرهنگی

ساری -مدیرکل آموزش و پرورش مازندران گفت: مدارس استان برای اسکان سیلزدگان مهیا و تجهیز شده است و آمادگی در این بخش دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، عسگری نیکزاد صبح شنبه در گفتگو با خبرنگاران با اشاره به وقوع سیل در استان اظهار داشت: از همان لحظه اولیه وقوع سیل، برای اسکان سیلزدگان در مدارس اعلام آمادگی کردیم.

وی خدمات دهی به سیلزدگان را جزو وظایف دانست و گفت: برای اسکان سیلزدگان در مدارس آمادگی داریم.

وی با اشاره به تخریب دیوار دو مدرسه بر اثر سیل گفت: در دودانگه سقف مرکز اختلال و یادگیری و سقف پارکینگ اداره دودانگه و در سیمرغ نیز دیوار دو مدرسه تخریب شده است.

نیکزاد در عین حال یادآور شد: سیل و گل و لای به تجهیزات و تأسیسات آموزشی خسارت زده است.

وی استفاده از ظرفیت آموزش و پرورش و دانش آموزان را در امور اجتماعی نظیر همیاری پلیس، همیاری طبیعت و غیره ضروری دانست و گفت: آموزش و پرورش فرصت‌های لازم را برای همکاری با دستگاه‌ها دراختیار قرار می‌دهد.

نیکزاد درباره اسکان مسافران گفت: بیشترین مسافران به رامسر و بابلسر سفر می‌کنند و در مدارس منطقه اسکان یافته‌اند و خدمات لازم به آنان داده می‌شود.

مدیرکل آموزش و پرورش مازندران با اظهار اینکه حداقل خدمات به مسافران فرهنگی در مدارس داده می‌شود از تجهیز ۳۸۸ مدرسه با سه هزار و ۳۸ کلاس درس برای اسکان مسافران تجهیز شده است.

وی با عنوان اینکه این مدارس در سه سطح الف، ویژه و ب تجهیز شده است گفت: هزار و ۳۰۰ کلاس در سطح الف و هزار و ۱۸۰ کلاس در سطح ب و مابقی در سطح الف برای اسکان مسافران تجهیز شده است.

نیکزاد با اظهار اینکه از نظر کمی در زمینه محل اسکان رشد نداشتیم افزود: از نظر کیفی ۴۳ درصد نسبت به سال قبل با رشد کیفیت مواجه بودیم.

مدیرکل آموزش و پرورش مازندران از اسکان بیش از پنج هزار و ۱۸۴ خانوار به تعداد ۱۸ هزار و ۶۶۳ نفر شامل بیش از ۵۵ هزار نفر روز در مدارس استان خبر داد.

کد خبر 4574087

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha