پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۱ فروردین ۱۳۹۸، ۱۸:۰۸

پس از نماز عبادی، سیاسی جمعه؛

راهپیمایی مردم به منظور حمایت از سپاه برگزار می‌شود

راهپیمایی مردم به منظور حمایت از سپاه برگزار می‌شود

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی از عموم مردم ایران، برای حضور در راهپیمایی حمایت از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی دعوت کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با صدور اطلاعیه‌ای، ضمن محکومیت اقدام نابخردانه و غیرقانونی رئیس جمهور منفور رژیم مستکبر آمریکا، در تروریستی خواندن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، از ملت شریف ایران اسلامی دعوت کرد تا پس از اقامه نماز جمعه این هفته در سراسر کشور، در تظاهراتی خشم و نفرت خود را از این اقدام ننگین آمریکا و صهیونیسم بین الملل، فریاد کرده و وحدت و همدلی خود را با سپاه به نمایش بگذارند.

متن این اطلاعیه به شرح زیر است:

«بسم الله الرحمن الرحیم»

سلام و درود خدا بر پاسداران سبز پوش جان بر کف انقلاب اسلامی، این سپاهیان غیور و دلاور اسلام؛

گرچه ترامپ شیطان صفت و دیوانه و دولت احمق‌تر از خودش به سپاهیان عزیز جسارت روا داشته و شخصیت ذاتی خود و خاندان بی هویتش را به سپاه غیور اسلام نسبت داده، اما حافظه تاریخی همۀ مردم فهیم و قدرشناس ایران، قدر پاسداران عزیزمان را به خوبی می‌دانند، سپاهی که ۴۰ سال قبل در خوزستان و تمامی مرزها، لباس سبز رزم خود را به خون پاک مقدسشان آغشته کردند، تا ایران و ایرانی در صلح و امنیت باشد و امروز پس از ۴۰ سال مجاهدت و سازندگی، بازهم خوزستان و ایران اسلامی شاهد است، که خط مقدم خدمت را برگزیدند و لباس مقدس سبز خود را در سیلاب گل آلود برای خدمت به مردم معطر کردند.

ملت بزرگ و رشید ایران اسلامی پس از اقامه نماز باصلابت جمعه این هفته، شکوه وحدت خود را با سپاه مقتدر و سرافراز به نمایش گذاشته و با حضور باشکوه و وحدت بخش خود در تظاهرات علیه اقدام ننگین رئیس جمهور منفور رژیم زیاده خواه آمریکا و رژیم کودک کش صهیونیستی، فریاد ایران اسلامی یکپارچه سپاهی هستند را سر خواهد داد تا خاری در چشم دشمنان کوردل این انقلاب باشد.

سپاه، پاسدار و مولود انقلاب است و تروریستی خواندن سپاه، این پاسداران عزت و شرف، توسط دولتی که خود بانی و حامی تروریسم در سطح جهان است، بیشتر شبیه یک شوخی احمقانه و در عین حال بازی با دم شیر است.

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، از مردم متدین و شریف ایران اسلامی دعوت کرد تا در تظاهرات حمایت از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و اعلام نفرت و انزجار از اقدام سخیف طاغوت اعظم آمریکا و رژیم کودک کش صهیونیستی که پس از اقامه نماز پرصلابت جمعه این هفته (۲۳ فرودین ماه) در مصلی‌های نماز جمعۀ سراسر کشور برگزار می‌شود، حضوری لحظه شناس و دشمن شکن داشته باشند.

این مراسم در تهران، پس از اقامه نماز جمعه از تمامی درب‌های دانشگاه تهران به سمت میدان انقلاب برگزار خواهد شد.

کد خبر 4587475

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha