۱ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۹:۵۰

فرمانده سپاه ناحیه آستارا:

سپاه حضور موثری در عرصه های سازندگی و محرومیت زدایی دارد

سپاه حضور موثری در عرصه های سازندگی و محرومیت زدایی دارد

آستارا- فرمانده سپاه ناحیه آستارا گفت: سپاه پاسداران در طول سال های گذشته نقش موثری در عرصه های سازندگی و رفع محرومیت از چهره کشور داشته است.

سرهنگ جهانبخش آرمان در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه نمازخانه و سرویس بهداشتی از نیازهای گردشگران منطقه گردشگر پذیر و کوهستانی حیران در گیلان است، اظهار کرد: توسط قرارگاه محرومیت زدایی سپاه و با اختصاص ۲ میلیارد ریال نمازخانه و سرویس بهداشتی در این منطقه پرتردد کشور ساخته می‌شود.

وی با اشاره به اینکه وسعت این نمازخانه ۸۰ متر مربع خواهد بود و در بخش‌های مردان و زنان ساخته می‌شود، افزود: این نمازخانه در سوم خرداد و در سالروز فتح خرمشهر به بهره برداری خواهد رسید.

فرمانده سپاه ناحیه آستارا با تقدیر از تلاش‌های فرمانده سپاه قدس استان گیلان و همچنین پیگیری‌های سازمان بسیج سازندگی سپاه قدس گیلان، گفت: ایجاد این مجتمع خدماتی و رفاهی از نیازهای اساسی این منطقه توریستی کشور بود که در اولویت قرار گرفت و عملیاتی خواهد شد.

آرمان نقش سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در سازندگی کشور را مهم دانست و تصریح کرد: ورود سپاه به عرصه‌های گوناگون به فراخور نیاز مردم است.

وی ادامه داد: مشارکت مؤثر سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در عرصه سازندگی و رفع محرومیت از چهره کشور پس از دفاع مقدس از افتخارات بزرگ و ارزشمند سپاه است.

کد خبر 4596104

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha