پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۵ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۵:۴۵

وزیر دفاع:

ذره‌ای برای ‌رفتارهای غیرقانونی ترامپ ارزش و اعتبار قائل نیستیم

ذره‌ای برای ‌رفتارهای غیرقانونی ترامپ ارزش و اعتبار قائل نیستیم

وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح گفت: ذره‌ای برای ‌رفتارهای غیرقانونی و فاقد اصول و قواعد بین‌المللی ترامپ ارزش و اعتبار قائل نیستیم.

به گزارش خبرگزاری مهر، امیر سرتیپ حاتمی وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در حاشیه کنفرانس امنیتی مسکو، با وزیر دفاع صربستان دیدار و پیرامون مسائل منطقه و دوجانبه گفتگو کرد.

وی در این دیدار با ابراز امیدواری نسبت به ارتقا سطح مناسبات دوجانبه، متناسب با ظرفیت‌های سیاسی، اقتصادی و فرهنگی دو کشور، گشایش دفتر وابستگی نظامی این کشور در تهران را زمینه‌ساز توسعه بیش از پیش همکاری‌های دفاعی و امنیتی بین ایران و صربستان توصیف کرد.

وزیر دفاع در بخش دیگری از سخنان خود با انتقاد شدید از اعلام مواضع خصمانه و کینه‌توزانه آمریکایی‌ها در تروریست خواندن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، اظهار داشت: این مواضع غیراصولی آمریکایی‌ها در شرایطی اتخاذ می‌شود که جمهوری اسلامی ایران خود قربانی تروریسم است و تاکنون حدود ۲۰ هزار نفر از مردم مظلوم و بی‌گناه در اثر حادثه‌های تروریستی به دست جنایتکاران بین‌المللی شهید شده‌اند.

امیر حاتمی، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را نیروی پیشرو، انقلابی و در خط مقدم مقابله با تروریسم منطقه‌ای دانست و تاکید کرد: آمریکایی‌ها سعی دارند با تضعیف این سازمان قدرتمند و ضداستکباری مواضع جمهوری اسلامی ایران را در منطقه و در مقابله با گروهک‌های تکفیری صهیونیستی تضعیف و خدشه‌دار سازند.

وی با محکوم کردن این اقدام ترامپ خاطرنشان کرد: هر چند جمهوری اسلامی ذره‌ای برای این رفتارهای غیرقانونی و فاقد اصول و قواعد بین‌المللی ارزش و اعتبار قائل نیست ولی معتقدیم که آمریکایی‌ها در شرایطی که در استیصال قرار گرفته‌اند با برخوردهای دوگانه و متضاد در عرصه بین‌المللی و جهانی در پی ناامن‌سازی و بی‌ثباتی منطقه‌اند.‌

وزیر دفاع صربستان نیز در این دیدار با تشکر از تلاش‌های جمهوری اسلامی ایران در بازگشایی دفتر وابستگی نظامی سفارت صربستان در ایران، گفت: در حاضر حاضر از روابط دوجانبه خوبی با جمهوری اسلامی ایران برخوردار هستیم.

الکساندر ولین با انتقاد از دخالت برخی کشورها در ارتباطات میان کشورهای دوست، اظهار داشت: برخی کشورها به خود اجازه می‌دهند با رویکرد دخالت جویانه و ظالمانه در روابط سایر کشورها دخالت کنند.

وی تاکید کرد: صربستان با توجه به علایق و منافع ملی خود تصمیم می‌گیرد و اجازه نخواهد داد هیچ کشوری در سیاست‌های راهبردی‌اش دخالت کند و بر این اساس از روابط خوب و تنگاتنگی با جمهوری اسلامی ایران برخوردار هستیم.

کد خبر 4600170

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha