پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۹:۱۸

رئیس تبلیغات اسلامی شهرستان قروه:

۱۶۰ مبلغ در ماه رمضان به مناطق مختلف قروه اعزام می شوند

۱۶۰ مبلغ در ماه رمضان به مناطق مختلف قروه اعزام می شوند

قروه- رئیس اداره تبلیغات اسلامی قروه از اعزام ۱۶۰ مبلغ در ماه رمضان به مناطق مختلف شهرستان و برگزاری همایش طلایه داران تبلیغ و کارگاه های آموزشی تبیین بیانیه گام دوم انقلاب خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام علی محسن منتشلو صبح امروز یکشنبه در نشست ستاد ساماندهی شئون فرهنگی مناسبت‌های دینی در شهرستان قروه در راستای فرارسیدن ماه رمضان از مجموعه برنامه‌های مرتبط در این ماه خبر داد.

وی از برگزاری همایش طلایه داران تبلیغ با حضور تمامی مبلغان با هدف توجیه قبل از اعزام گفت و به تأثیر این مسئله در جامعه اشاره کرد.

منتشلو تعداد مبلغان اعزامی را ۱۶۰ نفر دانست که از این تعداد ۴۰ مبلغ غیربومی از قم بوده، ۱۵ مبلغ از اوقاف و مابقی هم از طرح هجرت و مستقر در شهرستان هستند.

وی به اجرای ۱۰ محور جزخوانی در مساجد شهرستان اشاره کرد و افزود: در این مدت ۶ کارگاه آموزشی با هدف تبیین و تشریح بیانیه گام دوم انقلاب با حضور مدیرکل تشکل‌های دینی تبلیغات اسلامی کشور ویژه مبلغان برگزار می‌شود.

کد خبر 4608354

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha