۲۲ اسفند ۱۳۸۵، ۱۶:۴۹

بر اساس اعلام سازمان انرژی اتمی :

ایران تعهدات خود را درخصوص نیروگاه بوشهر بطور کامل پرداخته است/ اسناد مالی قابل انتشار است

ایران تعهدات خود را درخصوص نیروگاه بوشهر بطور کامل پرداخته است/ اسناد مالی قابل انتشار است

سازمان انرژی اتمی جمهوری اسلامی ایران با اشاره به بیش از 8 سال تاخیر روسیه در راه اندازی نیروگاه بوشهر اعلام کرد :طرف ایرانی تمام تعهدات مالی خود را در چارچوب قرار داد مشترک تا اول مارس 2007 ایفا نموده و اسناد بانکی آن موجود و قابل انتشار می باشد.

به گزارش خبرگزاری مهر، در اطلاعیه این سازمان آمده است :  با توجه به اطلاعیه شرکت اتم استروی اکسپورت در خصوص دو ماه تاخیر در زمان راه اندازی نیروگاه اتمی بوشهر، جهت اطلاع و تنویر افکار عمومی موارد زیر به اطلاع می رسد:

بر اساس قرار داد اولیه و تعهدات دولت روسیه، تاریخ اتمام پروژه 8 جولادی 1999 تعیین گردیده بود که تا کنون با مذاکرات متعدد و با تعهدات مکرر پیمانکاران پنج بار به تعویق افتاده است و حتی با فرض راه اندازی در سپتامبر 2007 این پروژه 8 سال و 3 ماه تاخیر خواهد داشت.

طرف ایرانی تمام تعهدات مالی خود را در چارچوب قرار داد مشترک تا اول مارس 2007 ایفا نموده و اسناد بانکی آن موجود و قابل انتشار می باشد و علاوه بر آن بر یکصد و پانزده میلیارد ریال معادل دوازده میلیون و هفتصد هزار دلار به صورت علی الحساب تسویه نشده در اختیار شرکت ASE می باشد.

دولت و ملت ایران انتظار دارند بر اساس تعهد دولت روسیه، ارسال سوخت نیروگاه که هیچ مشکل فنی و مالی بر آن مترتب نمی باشد در موعد مقرر و تا پایان مارس 2007 (11 فروردین 1386) به محل ساخت نیروگاه بوشهر انجام پذیرد.

کد خبر 460836

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha