پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۴:۴۶

مدیرعامل سازمان رفاه، خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران خبر داد

پذیرش هزار و ۱۰۰ نفر شب مددجو در گرمخانه‌ها در ماه رمضان

پذیرش هزار و ۱۰۰ نفر شب مددجو در گرمخانه‌ها در ماه رمضان

مدیرعامل سازمان رفاه، خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران ازپذیرش هزار و ۱۰۰ نفرشب مددجو در گرمخانه‌ها در ماه رمضان خبرداد.

به گزارش خبرگزاری مهر، نجم الدین محمدی در خصوص آخرین اقدامات شهرداری تهران در راستای ساماندهی کارتن خواب‌ها و افراد بی بضاعت در ماه رمضان، اظهار کرد: در سال جدید موضوع اسکان و تغذیه کارتن خواب‌های سطح شهر تهران همچون گذشته پیگیری می‌شود و ارائه خدمات به این گروه از افراد ادامه خواهد داشت.

وی با اشاره به برپایی سفره‌های ساده افطاری برای نیازمندان، گفت: یکی از برنامه‌های ما در ماه رمضان تکریم خانواده‌های آسیب دیده است و شهرداری‌های مناطق با همکاری سازمان‌های مردم نهاد در مناسبت‌های خاص این اقدام را انجام می‌دهند.

به گفته محمدی سیاست این دوره از مدیریت شهری، توانمندسازی و آموزش خانواده‌های آسیب دیده و بهره مندی از حضور خیرین و مؤسسات نیکوکاری است.

مدیرعامل سازمان رفاه، خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران در ادامه با اشاره به اینکه ساعت فعالیت گرمخانه‌ها در ماه مبارک رمضان از غروب تا ۷ صبح روز بعد خواهد بود، عنوان کرد: در ماه رمضان فعالیت گرمخانه‌ها به صورت شبانه روزی نخواهد بود چراکه این اماکن در روز نیازمند شستشو و نظافت هستند و باید برای پذیرش افراد در ساعات پایانی روز آماده سازی شوند.

محمدی با بیان اینکه از ابتدای ماه رمضان تاکنون به طور میانگین هزار و صد نفرشب مددجو به گرمخانه‌ها مراجعه کرده اند، تصریح کرد: به طور مثال، شب گذشته هزار و ۱۴۴ نفر در گرمخانه‌ها پذیرش شدند که ۱۱۲ نفر از این افراد را زنان تشکیل می‌دادند. البته این آمار در زمستان به بیش از ۲ هزار نفرشب افزایش پیدا می‌کند.

وی در پایان با اشاره به راه‌های کمک رسانی شهروندان و مشارکت آنها برای حمایت از افراد آسیب دیده گفت: در ایام ماه رمضان شهروندان می‌توانند کمک‌های خود را با شماره گیری #۷۸۰* به دست نیازمندان برسانند.

کد خبر 4615859

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha