پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۰:۴۲

یک سال غذای مجانی برای کسی که خودش را کارشناس جا زد!

یک سال غذای مجانی برای کسی که خودش را کارشناس جا زد!

ماجرای دانشجوی ۲۷ ساله آفریقایی نشان می‌دهد که اعتماد به نفس در هر کاری از هرچیزی مهم‌تر است.

مجله مهر: در آفریقای جنوبی یک دانشجوی ۲۷ ساله به تازگی دستگیر شده، اما جرمش عجیب و متفاوت است که شاید تا به حال حتی به آن فکر هم نکرده باشید!

این پسر که نامش فاش نشده، یک سال کامل هر روز به یکی از شعب مختلف رستوران کی‌اف‌سی می‌رفته و خودش را به عنوان کارشناس جا می‌زده که برای امتحان و تست کردن غذاها آمده است. اعتماد به نفس او به قدری بوده که در این مدت کسی به او شک نکرده و غذای مجانی همان چیزی بوده که در این مدت به آن رسیده است.

نکته جالب این است که حالا و بعد از دستگیر شدن نظرات درباره او و کاری که انجام می‌داده خیلی مثبت است!

بسیاری از کاربران او را یک قهرمان و افسانه توصیف کرده‌اند که توانسته یک سال تمام کارکنان یکی از بزرگترین رستوران‌های زنجیره‌ای دنیا را فریب دهد. خیلی‌ها هم از اینکه بازداشت شده ابراز ناراحتی کرده و گفته بودند که با توجه به اینکه او یک سال تمام همه غذاهای رستوران را چشیده، حالا می‌تواند به عنوان متخصص غذا درباره آن‌ها نظر بدهد و کی‌اف‌سی باید از این فرصت استفاده کند!

نتیجه اخلاقی این ماجرا این است که اعتماد به نفس حتی در کاری که خیلی عجیب به نظر می‌رسد هم می‌تواند مؤثر باشد و نتیجه مثبتی داشته باشد!

کد خبر 4617437

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • امیر حسین RO ۱۵:۳۴ - ۱۴۰۱/۰۵/۲۵
      0 0
      به نظرم کار اشتباهی نکرده ولی کار درستی هم نکرده