پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۸ فروردین ۱۳۸۶، ۱۳:۴۶

سرمربی تیم فوتبال راه آهن در گفتگو با مهر:

مس را در کرمان شکست می دهیم / شایعه اخراجم را تکذیب می کنم

مس را در کرمان شکست می دهیم / شایعه اخراجم را تکذیب می کنم

اکبر میثاقیان گفت: با تمام قدرت به دیدار مس کرمان می رویم و در مصاف با این تیم هر 3 امتیاز بازی را نصیب خود خواهیم کرد.

سرمربی تیم فوتبال راه آهن در گفتگو با خبرنگار ورزشی "مهر" در مشهد با بیان مطلب فوق اظهار داشت : بازی در ورزشگاه سلیمی کیا حساسیت های خاص خود را دارد که امتیاز گرفتن از نماینده کرمان را تا حدود زیادی دشوار می کند اما راه آهن نیز از انگیزه بالایی برای کسب نتیجه دراین دیدار برخوردار است و همین مسئله  شانس پیروزی حریف را پایین می آورد .

وی افزود : چمن مصنوعی سلیمی کیا مهمترین دغدغه ما در این بازی است که با چند جلسه تمرین در زمین های مشابه بازیکنانم را تا حدودی با شرایط آن آشنا کرده ام .

میثاقیان از اظهار نظر پیرامون نتایج هفته های اخیر تیمش خودداری کرد و تنها افزود: امیدوارم در ادامه بازیها دیگر از اشتباهات داوری ضربه نخوریم چراکه به اندازه کافی از این بابت آسیب دیده ایم و دیگر طاقت تحمل آن را نداریم .

سرمربی راه آهن همچنین از شایعات اخیر مبنی بر اخراجش از این تیم را بی اساس دانست و گفت : از زمانی که به راه آهن آمدم تنها به موفقیت این تیم فکر کرده ام و در همین راستا با چنگ و دندان تیمم را در لیگ برتر حفظ خواهم کرد تا به دیگران ثابت کنم که میثاقیان همواره متعصب ترین فرد نسبت به تیمش است .

کد خبر 463726

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha