به گزارش خبرنگار مهر، در این تمرین که از ساعت 11 تا 13 در زمین شرکت واحد برگزار شد، صلاح حسن با وساطت مدیرعامل باشگاه پرسپولیس و رضایت دنیزلی اجازه حضور در تمرینات گروهی را بدست آورد.
حسین بادامکی، محمدرضا مامانی، داوود سید عباسی و داریوش رضائیان که اجازه حضور در تمرینات گروهی را ندارند غایبان این تمرین بودند ولی سایر نفرات زیر نظر کادر فنی تمرینات آماده سازی را پیگیری کردند.
حسین کعبی هم که در دیدار با استقلال تهران مصدوم شده بود در این تمرین شرکت کرد و شرایط این بازیکن به نحوی است که می تواند در دیدار این هفته پرسپولیس برابر مس کرمان به میدان برود.
این تمرین با گرم کردن بدنهای بازیکنان آغاز شد و تمرینات آقا وسط، شوتزنی، تحت فشار در فضای محدود و بازی دستگرمی دیگر بخش های این تمرین بود. ضمن اینکه در بازی درون تیمی گل های زیادی رد و بدل شد اما هت تریک زیاد شعبو مهمترین اتفاق این بازی بود.
البته نارضایتی دنیزلی و بازیکنان پرسپولیس از مشکلات زمین اتوبوسرانی و نداشتن حداقل امکانات لازم برای برگزاری تمرینات تیمی در این زمین از نکات دیگر قابل توجه تمرین ظهر امروز سرخپوشان تهرانی بود.
ضمن اینکه آخرین تمرین تیم فوتبال پرسپولیس قبل از دیدار با تیم مس کرمان ساعت 16 فردا در زمین شرکت واحد برگزار می شود.
دیدار دو تیم فوتبال پرسپولیس تهران و مس کرمان در چارچوب هفته بیست و چهارم رقابت های لیگ برتر عصر روز جمعه هفته جاری در ورزشگاه آزادی تهران برگزار می شود.
نظر شما