به گزارش خبرنگار مهر، احمدرضا لاهیجان زاده ظهر یکشنبه در نشست مشترک محیط زیست فارس و دانشگاه شیراز، افزود: دامنه محیط زیست آنچنان گسترده است که مانند اقیانوس میماند و دارای تنوع کاری است و این تنوع باعث شده که نتواند ورود جدی به خیلی مسائل داشته باشد.
وی با تصریح اینکه دستگاههایی که مقابل این سازمان هستند بسیار قدرتمند هستند، تاکید کرد: بدین خاطر سازمان محیط زیست باید در مقابل این دستگاهها بتواند پاسخگو باشد.
به گفته لاهیجان زاده، سازمان محیط زیست باید بتواند از این خلاء پرسنلی و تجهیزاتی باید خارج شود.
وی با بیان اینکه محیط زیست باید دانشگاهها را در کنار خود قرار دهد افزود: هر مدیری در این حوزه فعالیت کرده موفق بوده است.
معاون محیط زیست دریایی و تالابهای سازمان حفاظت محیط زیست کشور در عین حال اعلام کرد: توانستیم قوانین محیط زیست را به سختی تغییر دهیم و در خلال ۳ سال گذشته قوانینی توسط مجلس به تصویب رسیده که بسیار راهگشا بود؛ این قوانینی است که میتواند پشتوانهای بر وظایف نظارتی ما باشد اما این قوانین کافی نیست.
وی اضافه کرد: رویکردی که رئیس سازمان رسماً و کتباً ابلاغ کرده استناد به دانشگاه هاست؛ باید به طریقی ارتباط صنعت و دانشگاه را در حوزه محیط زیست مطرح کنیم.
معاون محیط زیست دریایی و تالابهای سازمان حفاظت محیط زیست کشور در این نشست همچنین اعلام کرد: جز ۱۰ کشور تولید کننده گازهای گلخانهای هستیم و در مقایسه با اقتصاد کشورهای توسعه یافته در تولید این گازها با توجه به اقتصاد کوچکی که داریم دارای رتبه قابل تأمل هستیم زیرا به واسطه استفاده نادرست از سوختهای فسیلی در میان آنان قرار گرفتیم.
وی در عین حال گفت: بر اساس مطالعه دانشگاه شیراز آلودهترین منطقه به لحاظ جیوه در دنیا «خور موسی» است که البته قابل حل است و ما اهرم قانونی آن را داریم؛ دانشگاه شیراز نباید به استان فارس محدود شود زیرا پایه آن وجود دارد.
نظر شما