پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱ مرداد ۱۳۹۸، ۱۶:۴۴

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار یزد:

۱۰۰ پروژه با اهمیت یزد در حوزه عمرانی شناسایی شد

۱۰۰ پروژه با اهمیت یزد در حوزه عمرانی شناسایی شد

یزد- معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار یزد از شناسایی ۱۰۰ پروژه با اهمیت استان در حوزه عمرانی خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، محسن صادقیان در مراسم معارفه سرپرست دفتر فنی امور عمرانی و حمل و نقل و ترافیک استانداری یزد ضمن گرامیداشت یاد و خاطره سیدرضا خادمی مدیرکل اسبق دفتر فنی، امور عمرانی و حمل و نقل و ترافیک استانداری و قدردانی از زحمات و تلاش‌های بهروز شهابی زاد مدیرکل سابق این دفتر، گفت: ۱۰۰ پروژه با اهمیت استان در حوزه عمرانی احصا شده و تمرکزمان بر روی اتمام این پروژه ها و طرح هایی که پیشرفت فیزیکی قابل توجه و بالای ۶۰ درصدی داشته اند.

وی ادامه داد: برای اینکه روند پیشرفت این پروژه ها به طور مستمر به مدیریت ارشد استان گزارش شود و شاهد به نتیجه رسیدن این طرح‌ها در زمان‌بندی هدف گذاری شده، باشیم درصدد هستیم این پروژه ها را مستقیم به کارشناسان متخصص و متعهد حوزه عمرانی به ویژه دفتر فنی استانداری واگذار کنیم.

وی افزود: دفتر فنی، امور عمرانی و حمل و نقل و ترافیک استانداری یزد رکن اصلی فنی استان است و باید پروژه‌های اولویت‌دار عمرانی استان با نظارت این دفتر تعریف و انجام شود.

صادقیان در پایان سخنان خود خاطرنشان کرد: متاسفانه در بسیاری از امور نگران تنفیذ اختیار به مدیران و کارشناسان هستیم و علی‌رغم اینکه استانداری یزد از کارشناسان متخصص، آگاه و متعهد بسیار خوبی بهره مند است اما متاسفانه نتوانسته ایم مدیران خوبی را با وجود این کارشناسان پرورش دهیم که این مهم باید در دستورکار قرار گیرد.

محمدرضا عارفی سرپرست دفتر فنی، امور عمرانی و حمل و نقل و ترافیک استانداری نیز در این مراسم به موضوع های اولویت دار دفتر فنی استانداری اشاره و خاطرنشان کرد: تمرکز ما در دفتر فنی، امور عمرانی و حمل و نقل و ترافیک استانداری یزد این است که با راهنمایی و هدف گذاری استاندار یزد، مدیریت ارشد استان و معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار بتوانیم کارهای بزرگ و شاخصی را در اتمام پروژه های نیمه تمام استان انجام دهیم.

در این مراسم حمدرضا عارفی به عنوان سرپرست دفتر فنی، امور عمرانی و حمل و نقل و ترافیک استانداری یزد معرفی شد.

کد خبر 4674115

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha