انشاالله کولانی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: طرح جنگل کاری حاشیه راههای استان از سال ۸۲ آغاز و از شرقی ترین تا غربی ترین نقطه استان در دو لاین جاده و بزرگراه ها به طول ۳۷۲ کیلومتر انجام شده است.
وی بهبود منظر جاده ها، جلوگیری از کولاک، جلوگیری از تصرفات حاشیه راه ها و کاهش هزینه های اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای در بحث تعارض با کشاورزان را از اهداف این اقدام برشمرد و گفت: کشاورزان نیز می توانند از سایه این درختان در حاشیه مزارع خود استفاده کنند.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیز داری استان کرمانشاه از تلاش برای اجرای این اقدام در حاشیه راه های احداثی جدید و با همکاری دستگاه های مربوطه خبر داد.
این مسئول از کشاورزان هم جوار، مسافران و رانندگانی که از این جاده ها عبور می کنند، درخواست کرد احتیاط لازم را داشته باشند و از انجام اقداماتی چون پرتاپ سیگار در این مناطق و آتش سوزی پس چرها که قطعا به این درختان نیز آسیب می زند، به جد پرهیز کنند.
کولانی بیشترین گونه های کشت شده در حاشیه جاده ها را شامل کاج، سرو نقره ای، عرعر و زبان گنجشک عنوان کرد.
نظر شما