به گزارش خبرگزاري مهر مسجد جامعي با بيان اين مطلب گفت: بوشهر از لحاظ موقعيت جغرافيايي و سياسي، همواره مورد نظر بيگانگان بوده است اما مردم دلاور و سلحشور اين استاده هيچ گاه اجازه نداده اند کام دشمنان با دستيابي به آمال خام آنان شيرين شود و جانانه به دفاع از مرزهاي آبي و خاکي ميهن عزيز خود برخاسته اند.
وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي در پيام خود که توسط محمدجواد حق شناس معاون مجلس و امور استانهاي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي خوانده شد آورده است: مبارازات و رشادتهاي شهيد بزرگوار "رييس علي دلواري" و همرزمان او نمونه اي بارز و شاهدي بي شبهه در جانفشاني مردم بوشهر در پاسداشت حريم پرحرمت ايران و اسلام عزيز است.
مسجد جامعي در پيام خود تصريح کرده است: در عرصه هاي فرهنگي نيز آفرينشگران فرهنگ وادب اين استان از حافظان و حاميان سترگ هويت ايراني و ادبيات فارسي به شمار مي روند و در رشد و بالندگي اين دو مهم سهم به سزايي داشته و دارند.
وي منوچهر آتشي را از سرآمدان بازمانده نسل شاعران پيشرو در اين مرز و بوم معرفي کرد که آثار ارجمند او همواره از تاثيرگذارترين آثار بر ذهن و زبان ادبي نسل جوان ديروز و امروز بوده است.
مسجد جامعي يادآور شده است: استاد آتشي با سابقه درخشان بيش از چهار دهه فعاليت ادبي، به عنوان پژوهشگر، شاعر، داستان نويس و مترجم برقله بلند فرهنگ و ادب اين ديار مي درخشند.
وي از آتشي به عنوان شاعر برجسته اي که همواره با مردم و در ميان مردم بوده و مواهب خداداد ذوق و هنر خود را حتي در دشوارترين شرايط، هديه مردمان کرده است ياد کرد و افزود: چه شايسته و نکوست که آيين بزرگداشت استاد منوچهر آتشي در حضور او و درهم نفسي با او برگزار مي شود، بزرگداشت آتشي و بزرگاني چون او، در حقيقت نشانه و نمادي است از بزرگداشت فرهنگ و ادب و هنر، و سزاوار است که آيين نکوداشت فرزانگان اين ديار فرزانه پرور در ايام حيات آنان بيش از پيش مورد اهتمام و عنايت قرار گيرد و چون سنتي حسنه، يادگاري از ما براي آيندگان باشد.
همايش بزرگداشت شاعر بزرگ معاصر کشور "منوچهر آتشي" با پيام احمد مسجدجامعي وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي و حضور بيش از 150 شاعر و نويسنده بزرگ کشور و شماري از مقامات ملي و استاني جمعي از تلاشگران عرصه فرهنگ و هنر در بوشهر برگزار شد.
نظر شما