به گزارش خبرنگار مهر، استاندار ایلام شامگاه چهارشنبه در نشست قرارگاه بازسازی و نوسازی مناطق سیل زده با حضور معاون پارلمانی رئیس جمهور گفت: از همه نیرهای دلسوز نظام مقامات کشوری و لشکری و مدیران دولتی و غیر دولتی و مردم و رسانه های و گروه های و نهادهای مختلف در سیل مهار سیل فروردین ماه تقدیر و تشکر می کنم.
وی تصریح کرد: در مناطقی که احساس کردیم خطر سیل وجود دارد اطلاع رسانی کردیم، توصیه کردیم و اخطار دادیم تا این مناطق را تخلیه کنند و در این راستا بیش از شش روستا و قسمتی از مناطق برخی شهرها را تخلیه کردیم.
وی افزود: دو سوم آب پشت سدهای استان را خالی کردیم، اگر سد ایلام خالی نمی شد مشکلات فراوانی برای مناطق پایین دست درست می شد.
سلیمانی دشتکی اظهار داشت: اما در سد سیمره وزارت نیرو نگذاشت که سد خالی بشود، متاسفانه این امر باعث شد روستاهای بالا دست سد مشکلات و سختی های فراوانی ببینند.
وی عنوان کرد: در سیل فروردین ماه ارتباط تلفنی و مخابراتی کل استان به مدت ۱۲ ساعت و مناطق سیل زده به مدت ۲۴ ساعت قطع شود و تنها توانستیم از طریق صدا و سیما با مردم استان و کشور ارتباط برقرار کنیم.
استاندار ایلام اظهار داشت: در مرحله بازسازی و نوسازی مناطق سیل زده روند به خوبی پیش می رود؛ جاده ها و زیرساخت های آب و برق و گاز و جاده درست شده و در بحث ساختمان ها و املاک و زمین های کشاورزی و .. کار ادامه دارد.
وی افزود: حدود ۷۰۰ میلیارد تومان به مناطق سیل زده استان اختصاص یافته است.
نظر شما