پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۷ شهریور ۱۳۹۸، ۱۲:۰۴

در حضور ۱۲۵ ورزشکار؛

المپیاد استعدادهای برتر قایقرانی دختران کشور در اردبیل آغاز شد

المپیاد استعدادهای برتر قایقرانی دختران کشور در اردبیل آغاز شد

اردبیل - رئیس هیئت قایقرانی استان اردبیل از آغاز دومین دوره المپیاد استعدادهای برتر ورزشی کشور در رشته قایقرانی دختران در اردبیل خبر داد.

مرتضی قاطع در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه مراسم افتتاحیه المپیاد قایقرانی دختران کشور در روز چهارشنبه برگزار شد، افزود: مسابقات دومین المپیاد استعدادهای برتر قایقرانی دختران کشور نیز در حضور ۱۲۵ ورزشکار از صبح پنجشنبه در پارک صخره‌ای دریاچه شورابیل آغاز شده است.

وی از حضور ورزشکارانی از ۱۹ استان در اردبیل خبر داد و یادآور شد: برگزاری چنین رقابت‌هایی به منظور استعدادیابی و معرفی نفرات برتر به سطوح مختلف تیم ملی بسیار مفید خواهد بود.

رئیس هیئت قایقرانی از درپیش رو بودن المپیک ۲۰۲۰ و ضرورت شناسایی و معرفی قایقرانان برتر کشور برای حضور موفقیت آمیز در بالاترین سطح مسابقات بین المللی خبر داد و افزود: با فراهم آوردن تمهیدات لازم شرایط برای برگزاری مسابقات منظم و مناسب قایقرانی در اردبیل فراهم شده است.


قاطع با بیان اینکه المپیاد استعدادهای برتر دختران کشور در اردبیل در بخش آب‌هام آرام برگزار می‌شود، یادآور شد: استان اردبیل در بخش‌های مختلف قایقرانی از بیشترین میزان شرکت کننده برخوردار بوده و امیدواریم با کسب تجارب لازم به عناوین مناسبی نیز دست یابیم.

رئیس هیئت قایقرانی استان اردبیل در پایان وضعیت کیفی قایقرانان اردبیلی را روبه رشد توصیف کرد و ادامه داد: برگزاری تمرینات منظم و بدون حاشیه، استفاده از تجارب مربیان ملی پوش و استعدادیابی صحیح باعث شده تا اردبیل در این رشته ورزشی حرف‌های زیادی برای گفتن داشته باشد.  
 

کد خبر 4705521

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha