مهندس داوود پرهيزگار در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر با بيان اين خبر گفت : خوشبختانه سيستمي که در حال حاضر در کشور فعال است ، اثرات نامطلوبي بر استان کرمان و شهرستان بم نخواهد داشت و تا روز دوشنبه احتمال بارش برف و باران در شهرستان کرمان وجود ندارد اما از اولين ساعات صبح روز دوشنبه بارش هاي پراکنده آغاز خواهد شد .
وي افزود : از بعداز ظهر دوشنبه به تدريج با عبور سيستم ، کاهش ابر و وزش باد همراه خواهد بود و کاهش دما در روز سه شنبه کاملا در اين شهر محسوس خواهد بود به طوريکه تا 4 درجه کاهش دما خواهيم داشت و در نهايت نيز روز چهارشنبه هواي شهرستان بم سردتر خواهد شد .
مهندس پرهيزگار با بيان اينکه از صبح ديروز ارتباط سازمان هواشناسي با ايستگاههاي هواشناسي مستقر در شهرستان بم کاملا قطع شده و امکان هرگونه اطلاع از وضعيت هوا از بين رفته بود اما خوشبختانه چند دقيقه پيش اين ارتباط دوباره برقرار شد .
نظر شما