پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۸ شهریور ۱۳۹۸، ۲:۳۸

ترامپ: هیأت نمایندگی ایران می تواند به نیویورک بیاید

ترامپ: هیأت نمایندگی ایران می تواند به نیویورک بیاید

رئیس جمهور آمریکا در پاسخ به پرسش یک خبرنگار در خصوص امکان سفر «حسن روحانی» به نیویورک جهت شرکت در نشست مجمع عمومی سازمان ملل، گفت که هیأت نمایندگی ایران می تواند به نیویورک سفر کند.

به گزارش خبرگزاری مهر، «دونالد ترامپ» روز چهارشنبه در پاسخ به پرسش یک خبرنگار که آیا «حسن روحانی» رئیس جمهوری ایران به نیویورک سفر خواهد کرد یا خیر، گفت: «من واقعاً نمی‌دانم. به من ارتباط ندارد، به خودش بستگی دارد. باید ببینیم چه پیش می آید».

ترامپ در ادامه افزود: «من اجازه خواهم داد آنها [به نیویورک] بیایند. اگر به من مربوط باشد، اجازه می‌دهم بیایند. نظر من همیشه این بوده که سازمان ملل، مهم است. این سازمان پتانسیل فراوانی دارد. اگر کسی بخواهد بیاید من مانع ورودش نمی شوم، بنابراین به خودشان بستگی دارد».

این در حالی است که «آنتونیو گوترش»، دبیرکل سازمان ملل ساعاتی پیش از تلاش این سازمان برای حل مشکل صدور ویزای مقامات ایرانی جهت شرکت در نشست سالانه مجمع عمومی در نیویورک آمریکا خبر داد.

در این ارتباط گوترش گفت: «ما در ارتباط با کشور میزبان(آمریکا) هستیم تا مشکلات مربوط به صدور ویزا را حل کنیم و امیدوارم این مشکل حل شود».

اظهارات دبیرکل سازمان ملل پس از آن صورت گرفت که برخی رسانه‌ها از عدم وصول ویزای آمریکا برای مقامات ایرانی جهت شرکت در نشست سالانه مجمع عمومی سازمان ملل خبر دادند و گفتند: «تأخیر دولت آمریکا در صدور ویزا ممکن است باعث عدم حضور روحانی در رویداد بین المللی سالانه و دیپلماتیک سازمان ملل شود».

مطابق ماده ۱۲ «موافقتنامه مقر» که بین دولت آمریکا به عنوان دولت میزبان و سازمان ملل امضا شده، آمریکا قطع نظر از «نوع روابط خود با دولت های عضو سازمان» ملزم به تسهیل تردد نمایندگان کشورهای عضو سازمان ملل است.

کد خبر 4722715

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha