پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۳ مهر ۱۳۹۸، ۱۱:۵۶

حاجی‌دلیگانی در تذکری:

رئیس‌جمهور به تلاطم اخیر در بازار بورس ورود کند

رئیس‌جمهور به تلاطم اخیر در بازار بورس ورود کند

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی خواستار ورود رئیس‌جمهور به تلاطمات اخیر در بازار بورس برای حل مشکل سقوط ارزش برخی سهام‌ها شد.

به گزارش خبرنگار مهر، در ادامه جلسه علنی روز چهارشنبه مجلس شورای اسلامی حسینعلی حاجی‌دلیگانی در تذکر شفاهی، گفت: اتفاقات رخ داده در اقتصاد کشور موجب تلاطم در بازار بورس شده و ده‌ها هزار نفری که سرمایه خود را به بازار بورس برده بودند، ۳۰ تا ۴۰ درصد ضرر کردند.

وی با بیان اینکه این تلاطمات ناشی از عدم اجرای مصوبه شورای عالی بورس است،افزود: رئیس شورای عالی بورس، وزیر اقتصاد است که باید در این خصوص پاسخگو باشد.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس افزود: عمده سهامی که در بازار بورس دچار نوسان شده، مربوط به اقشار متوسط به پایین است که ما به آنها گفته‌ایم پول خود را به جای بازار دلار و طلا، در بازار بورس سرمایه‌گذاری کنید.

حاجی‌دلیگانی از وزیر اقتصاد و رئیس‌جمهور خواست به مشکلات بازار بورس ورود کرده و ثبات ایجاد کنند.

در ادامه عبدالرضا مصری نایب رئیس مجلس که ریاست جلسه را بر عهده داشت، به رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس مأموریت داد تا هفته آینده این موضوع را بررسی کند.

کد خبر 4728491

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha