پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۶ مهر ۱۳۹۸، ۱۵:۱۳

رئیس‌کل دادگستری استان زنجان تاکید کرد:

برخورد قاطعانه با فساد نیازمند استفاده از فناوری

برخورد قاطعانه با فساد نیازمند استفاده از فناوری

زنجان-رئیس‌کل دادگستری استان زنجان تاکید کرد: دستگاه قضا و نیروی انتظامی برای برخورد قاطعانه با فساد باید به تکنولوژی و دانش روز مجهز شوند.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام اسماعیل صادقی‌نیارکی ظهر سه شنبه در نشست مشترک دستگاه قضایی و نیروی انتظامی که به مناسبت هفته نیروی انتظامی در دادگستری زنجان برگزار شد، مجهز شدن به دانش و فناوری روز را از ضرورت‌های امروز دستگاه قضا و نیروی انتظامی عنوان کرد و افزود: در برهه کنونی نمی‌توان به‌ روش چند دهه گذشته عمل کرد و باید مجهز به فناوری روز بود.

وی با بیان اینکه در برهه‌ای قرار داریم که جرایم از حالت سنتی به مدرن تغییر پیدا کرده و این خود به منزله آن است که باید با جرایمی که امروز به صورت سازمان‌یافته اتفاق می‌افتد، به همین صورت برخورد و مقابله کنیم، تصریح کرد:  دفاع در برابر حمله باید متناسب یکدیگر باشند و این خود می‌طلبد که مجهز به فناوری‌های روز باشیم تا از قافله عقب نمانیم.

صادقی نیارکی با یادآوری اینکه بی‌شک نیروی انتظامی را باید مظهر اقتدار نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران عنوان کرد، ادامه داد: این اقتدار به معنای آن است که هر دستگاه و در کل آحاد ملت وقتی به نیروی انتظامی نگاه می‌کنند، ناخودآگاه واژه‌هایی چون نظم، آرامش، امنیت و اقتدار در ذهن آن‌ها تداعی شود که خوشبختانه تا به امروز نیز این‌گونه بوده است.

رئیس‌کل دادگستری استان زنجان با تاکید بر اینکه امروز دستگاه‌هایی چون نیروی انتظامی و دادگستری باید خود را برای برخورد با پدیده‌هایی که شکل جدید به خود گرفته است، آماده کنند، اظهار کرد: آنچه که امروز بیش از همه چیز حائز اهمیت است، مسئله انجام اقدامات و عملیات روانی و پیشگیری در همه عرصه‌ها است که در این زمینه باید این دو دستگاه جایگاه قابل توجهی برای خود قائل شوند.

صادقی‌نیارکی با تاکید بر اینکه غفلت از انجام اقدامات و عملیات روانی باعث می‌شود تا اثربخشی خوبی در جامعه نداشته و این خود زمینه کاهش نیافتن جرایم را فراهم می‌کند، افزود: زنجان جزو استان‌هایی است که در برخی جرایم شاهد کاهش وقوع آن‌ها در استان بودیم، هر چند در برخی جرایم نیز سیر صعودی داشته‌ایم اما این سیر صعودی روند کندی داشته است.

وی با بیان اینکه در فقه اسلامی به پیشگیری از تکرار وقوع جرم به‌عنوان یکی از مولفه‌های مهم در اعمال مجازات تاکید شده است، خاطرنشان کرد: دستگاه قضا در همه حال پشتوانه دستگاه انتظامی است و این بدان معنی است که نیروی انتظامی در صف اول مبارزه با جرایم مختلف قرار دارد.

کد خبر 4740512

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha