پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۰ مهر ۱۳۹۸، ۱۸:۳۷

وزیر دفاع خبر داد:

پیش‌بینی راهکارهای حل دائمی مشکلات صندوق بازنشستگی نیروهای مسلح

پیش‌بینی راهکارهای حل دائمی مشکلات صندوق بازنشستگی نیروهای مسلح

وزیر دفاع از پیش‌بینی برنامه بلند مدت و راهکارهای موثر برای حل دائمی مشکلات صندوق بازنشستگی نیروهای مسلح خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خانه ملت، امیر حاتمی وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح امروز (شنبه، ۱۹ مهرماه) در حاشیه نشست  هیات رئیسه مجلس با دستگاه‌های مربوطه برای بررسی وضعیت صندوق‌های بازنشستگی در جمع خبرنگاران، گفت: در این نشست موضوع صندوق های بازنشستگی از جمله نیروهای مسلح مطرح شد که بسیار حائز اهمیت بود.

وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، افزود: در صندوق بازنشستگی نیروهای مسلح به دلیل شرایط خاص، یعنی مسائل مرتبط با دوران دفاع مقدس و نوع کار نیروهای مسلح که با سختی و خطر مواجه است، مشکلات حادتر است و ما در طول ۱۵ سال گذشته با مشکلات قابل توجهی مواجه بودیم و این مشکلات مورد توجه دولت و وزارت دفاع  قرار گرفته و در تلاش هستیم گام به گام مشکلات و مسائل را حل کنیم.

وی ادامه داد: در صندوق بازنشستگی نیروهای مسلح از یک سو با تعهد پرداخت حقوق بازنشستگی بازنشستگان نیروهای مسلح و از سویی با مسائل مربوط به خدمات رفاهی آنها مواجه هستیم که با کمک مجلس و دولت گام های موثری برای رفع آنها برداشته‌ایم.

حاتمی یادآور شد: برای حل دائمی مشکلات صندوق بازنشستگی نیروهای مسلح برنامه بلندمدت و راهکارهای مؤثری را پیش بینی کرده‌ایم که امیدواریم با برگزاری جلسات متعدد و همت مجلس بتوان پایه آن را در قانون بودجه سال ۹۹ پیش‌بینی کنیم و به مجموعه تمهیدات اتخاذ شده برای حل مشکلات صندوق شتاب بیشتری ببخشیم.

وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با تاکید بر اینکه موضوع صندوق های بازنشستگی مهم و قابل توجه است و حل مشکلات اهتمام و همت ملی را می طلبد، گفت: برگزاری نشست امروز بیانگر این بود که دولت و مجلس پای کار آمده اند و برنامه دقیق تری را تنظیم خواهند کرد.

کد خبر 4744663

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha