۲۱ مهر ۱۳۹۸، ۱۶:۲۲

آیت الله نوری همدانی:

تقویت مکتب سیدالشهدا(ع) موجب نابودی استکبار جهانی می‌شود

تقویت مکتب سیدالشهدا(ع) موجب نابودی استکبار جهانی می‌شود

قم - یکی از مراجع تقلید شیعیان با تاکید بر توجه به مکتب ائمه اطهار(ع)، افزود: با تقویت مکتب امام حسین(ع) قطعاً شاهد نابودی استکبار جهانی خواهیم بود.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت‌الله العظمی حسین نوری همدانی ظهر یکشنبه در دیدار رئیس عقیدتی سیاسی و جمعی از فرماندهان ارتش جمهوری اسلامی با یادآوری این مسئله که جوانان ایران اسلامی با تکیه‌ بر معنویت در هشت سال دفاع مقدس بر دشمنان پیروز شدند، افزود: وحدت در اسلام از اهمیت بسیاری برخوردار است.

وی ایمان و وحدت را از ضروریات اسلام دانست و گفت: تقویت دو عنصر ایمان و وحدت می‌تواند زمینه پیروزی بر دشمنان را فراهم کند.

استاد سطوح عالی حوزه بیان کرد: حرکت در مسیر اباعبدالله الحسین(ع) امری ضروری است و مکتب حضرت سیدالشهدا(ع) باید تداوم داشته باشد.

وی اظهار داشت: امام حسین(ع) مکتبی را برای نابودی دشمنان ایجاد کردند که این مکتب خود مقدمه‌ای برای ظهور است.

آیت الله نوری همدانی با تاکید بر ضرورت توجه به مکتب ائمه اطهار(ع)، افزود: با تقویت مکتب امام حسین(ع) قطعاً شاهد نابودی استکبار جهانی خواهیم بود.

وی زمان‌شناسی را یکی از راه‌های دشمن‌شناسی دانست و تصریح کرد: در صورتی که در شناخت دشمن بتوانیم به خوبی عمل کنیم،  قدم‌های مؤثری در مقابل آن‌ها برداشته ایم.

این مفسر قرآن کریم در ادامه تصریح کرد: ارتش همیشه پشتیبان نظام، انقلاب و جامعه اسلامی است، بنابراین فعالیت‌های آنها شایسته تقدیر است.

وی اظهار داشت: ایمان، تقوا، تکیه و توکل به خدا، خودباوری و تکیه‌ بر معنویت از جمله خصوصیات مهمی است که ارتش جمهوری اسلامی از آن برخوردار است.

کد خبر 4745623

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha