پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۳ آبان ۱۳۹۸، ۱۶:۰۰

طی پیامی؛

روحانی میلاد پیامبر(ص) را به سران کشورهای اسلامی تبریک گفت

روحانی میلاد پیامبر(ص) را به سران کشورهای اسلامی تبریک گفت

رئیس‌جمهور در پیام‌های جداگانه‌ای خطاب به سران کشورهای اسلامی فرارسیدن میلاد پیامبر اکرم(ص) را تبریک گفت.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، رئیس‌جمهور در پیام‌های جداگانه‌ای خطاب به سران کشورهای اسلامی فرارسیدن میلاد پیامبر اکرم(ص)، پیامبر رحمت و اخلاق را به دولت و مردم این کشورها تبریک گفت.

حجت‌الاسلام حسن روحانی خطاب به سران کشورهای اسلامی تاکید کرده است: مفتخریم که در جمع امت پیامبری هستیم که پیام‌آور صلح و رحمت برای همه جهانیان است، پیامبری که سیره ایشان همواره هدایت‌گر و راهگشای همه مؤمنان و مسلمانان در طول تاریخ بوده است.

رئیس‌جمهور در این پیام های تبریک ابراز امیدواری نموده است که با تأسی بر سیره و آموزه‌های رفیع نبی اکرم(ص)، پیروانی باشیم که امنیت، عدالت و آشتی را برای کره خاکی و به ویژه کشورهای اسلامی به ارمغان می‌آورند.

روحانی همچنین در پیام های تبریک خود، برای سران کشورهای اسلامی سلامتی و موفقیت و برای مردم این کشورها سعادت و سرافرازی را مسألت نموده است.

کد خبر 4772395

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha