۶ آذر ۱۳۹۸، ۹:۵۶

قائم مقام ستاد امر به معروف و نهی از منکر مطرح کرد:

بازتعریف امربه معروف و نهی از منکر با رویکرد اجتماعی

بازتعریف امربه معروف و نهی از منکر با رویکرد اجتماعی

ساری – قائم مقام ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور گفت: امر به معروف و نهی از منکر را با رویکرد رسانه ای و اجتماعی احیا و بازتعریف کنیم.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام روح الله میرزایی صبح چهارشنبه در مراسم معارفه حجت الاسلام لائینی امام جمعه ساری به عنوان رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر مازندران با بیان اینکه ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکراز سال ۷۲ در کشور شکل گرفته است افزود: طبق فرمایش مقام معظم رهبری، احیای امر به معروف و نهی از منکر همانند نماز واجب است و بسترسازی و آموزش در این حوزه لازم و ضروری است.

وی با بیان اینکه در کشور زیرساخت برای نماز فراهم است گفت: آیا توانستیم زیرساختی فراهم کنیم تا مردم نسبت به انجام امر به معروف و نهی از منکر اقدام کنند و آیا فرهنگ سازی در این زمینه شده است.

وی افزود: ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور در ۲۵ سال گذشته درگیر کارهای اجرایی شده و از کارهای ستادی بازمانده است و اگر امر به معروف و نهی از منکر درست تبیین و تشریح شود مردم خواهند فهمید که بهترین و درست ترین کار، امر به معروف و نهی از منکر است.

حجت الاسلام میرزایی با اظهار اینکه محدودکردن امر به معروف و نهی از منکر کار اشتباهی است اظهار داشت: متاسفانه برخی مواقع وضعیت هایی در جامعه ایجاد و فشارهایی وارد می شود تا ستاد را از مسیر خود خارج کند.

قائم مقام ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور یادآور شد: اگر فقط بخواهیم مردم را به یک مصداق محدود کنیم یک دوقطبی ایجاد می شود و در دوره جدید فعالیت ستاد، به این نتیجه رسیدیم، وضعیت واژگان امر به معروف و نهی از منکر در جامعه درست نیست و خیلی از مردم به یاد گشت ارشاد می افتند.

وی افزود: طبق افکار سنجی صورت گرفته، درصد بالایی از مردم دوست دارند کارهای خوب در جامعه صورت گیرد و باید کاری کنیم ستاد پناه مردم شود و باید از ظرفیت رسانه در این بخش استفاده شود.

وی با اشاره به تغییر ساختار ستاد گفت: با رویکرد رسانه ای و اجتماعی باید امر به معروف و نهی از منکر را احیا کنیم و با محدودکردن آن، امر به معروف احیا نمی شود.

حجت الاسلام میرزایی با عنوان اینکه حلقه مفقوده در حوادث اخیر باید شناسایی شد گفت: امر به معروف و نهی از منکر بهترین ظرف برای بیان حرف های مردم است و باید با امر به معروف و نهی از منکر به مسئولان اعتراض کنیم و ارائه آموزش و فرهنگسازی در این بخش لازم است.

قائم مقام امر به معروف و نهی از منکر با اشاره به بازتعریف امر به معروف و نهی از منکر در حوزه های مختلف تصریح کرد مردم استان های شمالی دیندارترین مردم به شمار می روند و باید امر به معروف و نهی از منکر را در حوزه های مختلف بازتعریف کنیم.

وی با بیان اینکه با رونمایی از چند سامانه و اپلیکیشن اتفاقات خوبی در حوزه ستاد معروف و نهی از منکر رخ می دهد از تصویب قانون حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر خبر داد و گفت: در بیش از ۷۰ درصد دستگاه های اجرایی کشور شورای امر به معروف و نهی از منکر فعال شده است.

وی با اظهار اینکه ستاد از نظر بودجه ای با مشکل مواجه است بودجه سال قبل را ۴۵ میلیارد تومان در کشور بیان کرد و گفت: امسال تاکنون شش میلیارد تومان از بودجه محقق شده است.

کد خبر 4782212

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha